2777
2789
آخی عزیزمممممشایدم واقعا سو تفاهم شده، به نظرم با خواهرت راجع این موضوع حرف نزن، هر وقت نیست با ماما ...

☹️ نمیدونم چی بگم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
دیروز تصادف کردیم کلی ماشین ما و ماشینی که ما بهش زدیم خرج برداشته مقصرم ما بودیم 😔شما رو قسم میدم ...

ایشالا درست میهش نگران نباشید، خسارت اونو که بیمه تون میده

ایشالا به خیر می گذره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فکروخیال💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

واقعا بدترین چیزه اونم شبا موقع خواب

اره بخدا از بس فکر کردم دستام بالا نمیان دیگ حوصله ندارم 💔💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

فکر و خیالت بیشتر درمورد چیه؟

درمورد بارداریم دیگ حوصله ندارم برم تومطب دکتر هفت ساعت بشینم کلافه شدم 😐😐🤕

دیگ دست یکی از فامیل نزدیک هی پشت سرم بلانسبت گوه خوری میکنه دلم میخاد بشورمش بذارم کنار ب خاطر مامانم نمیتونم 😐😐😐😐😐

درمورد بارداریم دیگ حوصله ندارم برم تومطب دکتر هفت ساعت بشینم کلافه شدم 😐😐🤕دیگ دست یکی از فامیل ن ...

واقعا بعضی از فامیلا خیلی بیکارن

ولی به نظرمالکی اعصاب خودتو بخاطر حرف دیگران بهم نریز که هیچارزشی ندارن اصلاااااا

یعنی در مورد بارداریت پشت سرت حرف زده!!!!

چجوری به خودشون اجازه میدن

واقعا بعضی از فامیلا خیلی بیکارن ولی به نظرمالکی اعصاب خودتو بخاطر حرف دیگران بهم نریز که هیچارزشی ن ...

چی بگم گلم بخدا همش فضولی میکنند دیگ مخم قد نمیده دلم میخاد باردار بشم برم برگه سونوم رو بذارم جلشون بگم بسه دیگ بکشید بیرون از من یکی کار ب هیشکی ندارم ولی اونا دارند 😐😐😐😐😐

چی بگم گلم بخدا همش فضولی میکنند دیگ مخم قد نمیده دلم میخاد باردار بشم برم برگه سونوم رو بذارم جلشون ...

اصلا برات مهم نباشه،

بهشون اهمیت نده، مگه اونا چیکاره ان یا مگه اونا قراره بچه رو بزرگ کنن که نظرم میدن.

تو با این فکرا الکی به خودت استرس و عذاب میدی اونم بخاطر یه آدم فضول

اصلا برات مهم نباشه، بهشون اهمیت نده، مگه اونا چیکاره ان یا مگه اونا قراره بچه رو بزرگ کنن که نظرم م ...

چی بگم حرفت حق عزیزم 🙏🙏♥️♥️