واسه دوست پسرم عکس رفیقم فرستادم رفیقمم خوشگله خیلیم ظریفه ازینا ک بش دست بزنی احساس کنی میشکنع مظلوم ازینا دوست پسرم گف گناه داره اگر من رلش بودم بهش دست نمیزدم منم بلاکش کردم دعوا کردم میگه بخدا منظوری نداشتم ینی میگم بچه هست گناه داره ولی من بلاک کردم چون خیلییی بم برخورد نظر شما چیه از همه جا هم بلاکش کردم این پیامارم رو خطم داد
قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتماعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها...
هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتماعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها...
میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
قضاوت ؟ عکس دوتاییمون بود گل خودش میدونه استوری دوتامونه
قضاوت ؟ عکس دوتاییمون بود گل خودش میدونه استوری دوتامونه
در هر صورت دلیل نداشت واسه دوست پسرت بفرستی
دلیلت واسه فرستادن عکس چی بود؟
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
در هر صورت دلیل نداشت واسه دوست پسرت بفرستی دلیلت واسه فرستادن عکس چی بود؟
کاملی در ارتباطیم پیج همو فالو داریم استوریش میبینه ک