2777
2789
عنوان

بیاید

78 بازدید | 15 پست

واسه دوست پسرم عکس رفیقم فرستادم رفیقمم خوشگله خیلیم ظریفه ازینا ک بش دست بزنی احساس کنی میشکنع مظلوم ازینا دوست پسرم گف گناه داره اگر من رلش بودم بهش دست نمیزدم منم بلاکش کردم دعوا کردم میگه بخدا منظوری نداشتم ینی میگم بچه هست گناه داره ولی من بلاک کردم چون خیلییی بم برخورد نظر شما چیه از همه جا هم بلاکش کردم این پیامارم رو خطم داد

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

کار زشتی کردی تو

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما چرا عکس رفیفتو میفرستی واسه دوس پسرت ؟

عکس دونفرمون بود دوستم خودش میدونه استوریمونم بود

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

اشتباه خودت بوده ک عکس اونو براش فرستادی😐🫴🏻

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
کار زشتی کردی تو

عکس دونفرمون بود دوستم خودش میدونه استوریمونم بود

من جای رفیقت بودم کلا اززندگیم حذفت میکردم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من جای رفیقت بودم کلا اززندگیم حذفت میکردم

قضاوت ؟ عکس دوتاییمون بود گل خودش میدونه استوری دوتامونه

اول اینکه اشتباه کردی عکس دوستتو فرستادی

اون قسمتی که اون بود باید کات میکردی

دوم اینکه دوس پسرت نباید نظر میداد

ولی خب پسرا معمولا نظر میدن.

نباید اصلا واکنش نشون میدادی

الان خودتو توی چشمش یه آدم حسود و هیجانی جلوه دادی

قضاوت ؟ عکس دوتاییمون بود گل خودش میدونه استوری دوتامونه

در هر صورت دلیل نداشت واسه دوست پسرت بفرستی

دلیلت واسه فرستادن عکس چی بود؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اول اینکه اشتباه کردی عکس دوستتو فرستادی اون قسمتی که اون بود باید کات میکردی دوم اینکه دوس پسرت نبا ...

عزمزم پیج اینستا هس تو پیج دوستم ک میبینه همو فالو داریم

در هر صورت دلیل نداشت واسه دوست پسرت بفرستی دلیلت واسه فرستادن عکس چی بود؟

کاملی در ارتباطیم پیج همو فالو داریم استوریش میبینه ک

عزمزم پیج اینستا هس تو پیج دوستم ک میبینه همو فالو داریم

واکنشت خیلی شدید بود

در حد یه تذکر کافی بود تازه همونم به نظر من زیادی میاد

اینجوری سر مسائل جدی تر بلاکت رو جدی نمیگیره