bleuring459 مدیر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 566 عنوان کیا مجردن | مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 115 پست کیا ۳۵ سالشونه مجزدن امروز | 00:39 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هالیود عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 974 گفتی پس رابطم با پ خالیه و خوب نییت نه؟ ) خودمم حس کردم عزیزم پس ب پیشنهاد ازدواجش جواب رد بدم احتما ... عزیزم در ان ثانیه تصمیم نگیر مرور کن از اول رابطه تا اخرین تایمی که باهاش بود بهترین تصمیمی میگری در وقت خودش
dokhtartanhayi عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 210 ازدواج ات عادی و خوب پیش میره ولی این شخص تو زندگیت گم هست ..یعنی ادم عادیه زندگیه ..چیزی تو وجودت ت ... فرهادو میگی ینی چی این شخصیت حقیقت داشته باشه
هالیود عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 974 فرهادو میگی ینی چی این شخصیت حقیقت داشته باشه مطمنی فقط این شخصیت تو زندگیته?قبلا ؟ با کسی مقایسه اش نمیکنی الان ؟
dokhtartanhayi عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 210 مطمنی فقط این شخصیت تو زندگیته?قبلا ؟ با کسی مقایسه اش نمیکنی الان ؟ ن با کسی مقایسه نمیکنم
هالیود عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 974 ن با کسی مقایسه نمیکنم خیلی کمرنگه تو زندگیت ..یه حالتی مث دو دلی امیدوارم روزهای قشنگی داشته باشی
bleuring459 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 566 عزیزم در ان ثانیه تصمیم نگیر مرور کن از اول رابطه تا اخرین تایمی که باهاش بود بهترین تصمیمی میگری در ... ممنون عزیزم با اینکه میخواستی بخوابی بازم اومدی جوابمو دادی، امیدوارم حاجت رواباشی شب بخیر ❤️
dokhtartanhayi عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 210 خیلی کمرنگه تو زندگیت ..یه حالتی مث دو دلی امیدوارم روزهای قشنگی داشته باشی باهاش بحثم شده و حرف نمیزنم ب نظرت ارزششو داره ک بهش برگردم اصلا خودش میاد یا نه
هالیود عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 974 باهاش بحثم شده و حرف نمیزنم ب نظرت ارزششو داره ک بهش برگردم اصلا خودش میاد یا نه میاد عزیزم ولی نمیدونم چرا !!یه چیزی میگم بهت حسمه ولی دیگه ادامه نده بحثوحس بنده اینه میاد .نمیمونه ..میاد نمیمونه ..خیلی رویایی تو زندگیت ولی خودت میتونی یه چیزایی تغییر بدی باهاش .جاش بدی تو زندگیامیدوارم بهترین برات اتفاق بیفته
خیارچمبر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 1655 آره عزیزم مگه اینکع یه خونه و ماشین و زمین ب ناممون کنه مهریه هن سال تولد دیکع چیه که نتونه بدع🤣🤣 خونه و ماشین حداقققلللل🤣
amywinehouse عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 378 از من نصیحت اگه دخترین تا قبل ۳۵ ازدواج کنین بعدش آدم خیلی استرس میگیره هرچی ب ۴۰ نزدیک میشه عزیزم من زیر ۳۰ هستم ولی بازم استرس دارم دلم میخاد زودتر ازدواج کنم یه بخت خوب یه ازدواج موفق پایدار نصیبم بشه هرکسی که قسمت من هست باهاش خوشبخت شم همین الان نماز استغاثه حضرت زهرا ( س ) خوندم انشالله حاجتم بده شما هم بخونید انشالله حضرت زهرا ( س) خودش حاجت هممون رو بده و یه بخت خوب یه ازدواج موفق پایدار نصیبمون بشه