2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من مادر شوهر چموشم بهم پیشنهاد داد قبول نکردم عنتر موذی ببخشبد اعصابمخورد شد ازش عوضی

مهریه دختر خودش چهارصدتاست..اونوقت به سه قلم وسیله که گرفتن گیر میدن همش ابله ها..حالم بخدا از همشون بهم میخوره

فکرشو نکن عزیزم.از روی تجربه شخصی بت میگم من 250 تا سکه مهرم بود خونه و سفر حج و طلا و... ولی وقتی نتونی ادامه بدی هیچی نمیتونه کمک کنه..اینقدر اذیت شدم که همشو یه جا بخشیدم حتی یه ریال نگرفتم کل لباسا و طلاهایی که برام خریده بودن انداختم جلوشون که فقط از زندگیم گم بشن

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

مهريه در صورتى كارسازه ك شوهرت پولدار باشه ، ب نظر من اصله مهريه ارزشش تو ارث و ميراثه ، بعد ١٢٠ سال خدايى نكرده شوهرت ك از دست رفت با ارث ١/٨ بايد محتاج باشى فقط حداقل مهريه ات زياد باشه ى چيزى ميمونه 

عزیزم تجربه به من میگه که مهریه چندان کارایی خاصی نداره . از اونجایی که کل قوانین به سود مرد اهست . ...

ولی من گرفتم

چرا میگین نمیشه و نمیدن و اینا

اونا که نگرفتن یا خودشون نخواستن

یا رفتن وسط راه ول کردن

خسته شدن

ببخشید که سرکار هم که میری میدوی تا چندرغاز بهت بدن

این که حقه و باید دنبالش بود

❤خدایا شکرت

عزیزم تجربه به من میگه که مهریه چندان کارایی خاصی نداره . از اونجایی که کل قوانین به سود مرد اهست . ...

درسته از این نظر شاید خیلی کارایی نداشته باشه ولی جای دیگه به درد میخوره , دور از جون خودم و جمع حاضر , یه بنده خدایی از اقوام شوهرش فوت کرد , مهریه زن 1100 سکه بود , زن بابای شوهرش با اینکه خودشون به اندازه کافی دارایی داشتن , چشمش دنبال یه خونه و ماشینی بود که از شوهر این خانم به عنوان ارث باقی مونده بود و رفت شکایت کرد برای ارث , این خانم هم مهرش رو اجرا گذاشت و اینجوری تنها دارایی که پس از مرگ شوهرش برای خودش و بچه هاش باقی مونده بود حفظ کرد , تازه دادگاه بهش گفته بود فقط اندازه 150 تا سکه از مهرت دریافت کردی , اگر یه وقت یه جایی یه چیزی به نام شوهرت پیدا شد , میتونی درخواست مهریه بدی و بگیریش

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
ولی من گرفتم چرا میگین نمیشه و نمیدن و اینا اونا که نگرفتن یا خودشون نخواستن یا رفتن وسط راه ول ک ...

عزیزم من کلی گفتم نوش جونت که گرفتی مگه من میگم نگیرید. حق گرفتنیه  اما خیلی ها نمیدن . وارد یه جنگ فرسایشی میشه هر کی مهریه میخواد . شما یا زورت خیلی زیاد بوده یا طرفت انسان بوده  یا زورش نرسیده از زیرش در بره   بهت مهریه داده . در کل حتی برای مهریه هم ملکی و املاکی چیزی به نام ادم باشه خیلی بهتره 

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
مهریه دختر خودش چهارصدتاست..اونوقت به سه قلم وسیله که گرفتن گیر میدن همش ابله ها..حالم بخدا از همشون ...

من چشمشو در اوردم اینا همش فکر میکردن من سر 6ماه طلاق میگیرم من پر توقعم و ... 1500تا سکه مهرم بود مامانم گفت چونه نزن ما رسم داریم 14تا هم خانواده داماد هدیه میدن گفت باشه پس فرداش با عمه های شوهرم اومد ک کم کنه داداشم گفت 14تا ک هدیه کردی برای خودت از 1500تا یک کلامم پایین نمیام چمدون عقدتون رو بردارید ببرید بعد دیگه شوهرمگفته بود من میخوام بدبهت شپ به شما چ حالا من 9سال ازدواج کردم دخترش 5ماهه عقده هی میگه طلاق طلاق 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

مهریه هرچی که هست باید پرداخت بشه

ولی تا ۱۱۰ تا سکه ضمانت اجرایی داره و برای بقیش باید ملائت و توانایی زوج ثابت بشه

مهریه چه ۱۰ تا چه ۱۰۰۰تا سکه باید تا موقعی که مصطحلک میشه پرداخت بشه والسلام

توروخدا راهنمایی اشتباه نکنین 

دوندگیش زیاده ولی حق دادنی نیس، گرفتنیه 😐😐😐

درسته از این نظر شاید خیلی کارایی نداشته باشه ولی جای دیگه به درد میخوره , دور از جون خودم و جمع حاض ...

اره بعد از مرگ شوهر به شرطی که مالی داشته باشه  به درد میخوره. کلا زنها تو ایران برای ازدواج  واقعا ریسک میکنن با این همه قوانین دست و ما گیر و ضد زن .تازه مردا هم غر میزنن همش که مهریه چیه فلانه . 

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
2825
2823
2791
2779
2792