2777
2789

نه همشو باید بده ولی اگه بیشتر ۱۱۴ تا باشه دیگه زندان نمیره به خاطر ندادن..میگن میدن ولی ممکنه مثلا ماهی یک سکه بده 

مــن کــه اصــرار نــدارم تــو خــودت مــخــتـارے یــا بــمـان یــا کــه نــرو یــا نـــگـــهـــت مے دارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش زیاد بود استارتر جان برای وقتی هست که بخوای بگیری و اون هم بده .. در عمل خیلی راه هست برای پیچوندنش...

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

ما یکی از فامیلامون در شرف طلاقه 

۳۶۰ تا سکه داشت تو مهریه اش 

غیر از خونه و طلاهاش 

الان هر سه چهار ماهی یه سکه میگیره از صد و ده تا سکه ای که براش بریدن.بقیشم تا جایی که اطلاع دارم هیچی

میدونین اینا مهریه ام رو کم کردن شد 114تا..ولی چندقلمم از جهازیمو گرفتن..الان مدام مادرش و خواهرش سرم میکوبن که نصف جهازتو ما گرفتیم..نمیدونن خب مهریمم کم کردین دیگه

عزیزم تجربه به من میگه که مهریه چندان کارایی خاصی نداره . از اونجایی که کل قوانین به سود مرد اهست . به مدت دیدن زندانی مهریه داره زیاد میشه، سریع قانون تصویب کردن قسطیش کردن تا عمر داری بدو  انگار دارن بهت صدقه میدن یه ماه میدن یه ماه نمیدن هی تو دادگاه پاسگاه باید بدویی . بهتر از مهریه اینه که تو دوران زندگیتون همسرتون چیزی به نامتون بزنه

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
میدونین اینا مهریه ام رو کم کردن شد 114تا..ولی چندقلمم از جهازیمو گرفتن..الان مدام مادرش و خواهرش سر ...

خوب جواب بده با خنده بگو اونا كه قسمتي از مهرمه

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
میدونین اینا مهریه ام رو کم کردن شد 114تا..ولی چندقلمم از جهازیمو گرفتن..الان مدام مادرش و خواهرش سر ...

من مادر شوهر چموشم بهم پیشنهاد داد قبول نکردم عنتر موذی ببخشبد اعصابمخورد شد ازش عوضی

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩