2789
عنوان

Cin1

79897 بازدید | 136 پست

سلام دوستان من به خاطر ویروس hpv ,دهانه ی رحمم مبتلا به این ویروس تا حد cin۱ شده .کسی هست این مشکل داشته باشه چند تا سوال ازش دارم توی صفحه ی شخصی .اگه از آشنایانتون هم این مشکل دارن که تا حدودی میدونید راهنماییم کنید ممنون میشم

سلام عزیزم،من هم دقیقا شرایط شما رو دارم، ۵ ساله که درگیر این ویروس لعنتی هستم😔الان تقریبا ۷_۸ماهه که دیگه زگیل تناسلی ندارم ولی متاسفانه توی معاینه با کولپوسکوپ روی دهانه رحمم زایده دیده شد که این بیشتر نگران کرده،دو روز پیش برای بار دوم و به فاصله ۶ماه کولپوسکوپی انجام دادم و الان با استرس زیاد منتظر جوابش هستم،نتیجه کولپوسکوپی اول من هم cin1 بود،طبق گفته دکترم و مطالعاتی که کردم متوجه شدم که معمولا cin1 طی دو سال خودبه خودپسرفت میکنه،یعنی میشه گفت باید صبر کرد تا ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد و این خودش برای من یه استرس زیاده،و اینکه باید فقط مدام تحت نظر باشی و هر ۶ماه کولپوسکوپی انجام بدی،دکتر به من گفت اگر تا دوسال خوب نشه باید دهانه رحمم رو دربیارم😔من که خیلی خیلی نگرانم و روحیه مو از دست دادم،عزیزم شمام اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم بگید🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم،من هم دقیقا شرایط شما رو دارم، ۵ ساله که درگیر این ویروس لعنتی هستم😔الان تقریبا ۷_۸ماهه ...

سلام عزیزم ببخش دیر جواب دادم دسترسی به اینترنت نداشتم  من هم مشابه شما هستم و خیلی نگرانم جواب آزمایشتون رو گرفتین باخبرم کنید .منم شش ماه دیگه باید آزمایش بدم .cin1 مشکلی نداره دو و سه بد هست.سوالی که داشتم اینه که شما با وجود cin1 نزدیکی دارید؟و با ک ا ن دوم؟من همش میترسم با نزدیکی cin1 پیشرفت بکنه هرچی هم از دکتر میپرسم منظور من متوجه نمیشه میگه چه با ک چه بدون ک شما و همسرت ویروس مشابه دارید و بهم انتقال میدین یه قرص هم داد که خودم و شوهرم خوردیم و اینکه به دختر گفتم شوهرم هم بره دکتر مداوا بشه گفت نه!!!!حالا من میترسم اگه این ویروس توی من غیرفعال شده باشه با ارتباط جنسی با همسرم فعال بشه

سلام عزیزم،من هم دقیقا شرایط شما رو دارم، ۵ ساله که درگیر این ویروس لعنتی هستم😔الان تقریبا ۷_۸ماهه ...

اگه ویروس رو غیرفعال کنیم نابود میشه اونم با بالا بردن سیستم ایمنی بدن به من گفت زینک پلاس هفته ای دو بار بخور اسیدفولیک یکی درمیان و ویتامین دی ماهی یکبار میوه زیاد بخوریم .توی نت هم نوشته یه حبه سیر رو قطعه کنید و صح ناشتا بخورین و 

چایی سبز و غذاهای فیبروم دار مصرف کنید

سلام عزیزم ببخش دیر جواب دادم دسترسی به اینترنت نداشتم  من هم مشابه شما هستم و خیلی نگرانم جواب ...

ستاره جان من امروز با کلی دلشوره و استرس جواب کولپوسکپی دومم رو گرفتم،جوابش مثل ۶ماه پیش بود و همچنان روی گرید cin1 هست و تغییری نکرده،دکترم گفت تا دو سال باید صبر کنم،اگر خودبه خود برطرف شد که هیچی و اگر خدای نکرده پیشرفت کرد باید دهانه رحم‌رو برداره،تو نت خوندم که معمولا بعد از دوسال خود به خودپسرفت میکنه،فعلا هیچ کاری نمیشه کرد،دکتر بهم گفت که ۴ ماه بعد دوباره کولپوسکپی بدم،من ۳۴ سالمه و بچه ندارم،بخاطر همین دکترم گفت قبل از بارداری دهانه رحم‌رو دستکاری نمیکنه،تصمیم دارم با چندتا دکتر دیگه هم‌مشورت کنم،عزیزم در مورد رابطه جنسی اولا که چه با ک چه بدون ک امکان انتقال ویروس هست، حرف دکترتون درسته،شما یکبار این ویروس رو به هم منتقل کردید،پس دیگه رعایت کردن یا نکردن تاثیری نداره،و اینکه اگر همسرتون هم زگیل داره بهتره که کرایو کنه چون باعث پخش و کلا زیادتر شدنش میشه،ولی در کل چون این ویروس تو بدن هست و متاسفانه ممکنه هیچوقت از بین نره دیگه فرقی نداره شما رابطه داشته باشید یا نه،در مورد تقویت سیستم ایمنی هم من خودم تو این مدت خیلی از نظر تغذیه به خودم رسیدم و انواع قرصای ویتامین و زینک رو دارم‌میخورم،ولی همچنان بعد از ۵سال درگیر این مشکلم،تصمیم دارم دوباره ازمایش اچ پی وی تایپینگ‌بدم،۴ سال پیش ازمایش دادم نوع ویروسم ۶ بود،مطمئنا هنوز این ویروس تو بدنم هست که نتیجه کولپوسکوپیم این شده😔خلاصه که خیلی از نظر روحی بهم ریختم و همش افسردم‌واسترس دارم،خوده این استرس بدترین چیزه برای سیستم ایمنی بدن...عزیزم ببخشید زیاد حرف زدم،راستی شما چند سالتونه؟تصمیم به بچه دارشدن دارید؟دکترتون کیه؟ممنون میشم اگه تجربه ای دارید به منم بگید🌹

ستاره جان من امروز با کلی دلشوره و استرس جواب کولپوسکپی دومم رو گرفتم،جوابش مثل ۶ماه پیش بود و همچنا ...

عزیزم ۳۳سالمه دو سال ازدواج کردم من اول سی ای آن دو سه بودم بعد از یک ماه شدم یک دو سه بار کلپو بیوپسی و کورتاژ انجام دادم همون یک بودم حالا بهم گفتن شش ماه دیگه برم من با دستکاری که روی دهانم انجام دادن دهانه رو نارس کردن ویعدا باید برای بچه دار شدن بدوزن دکترم علامه.اسم قرص نمیدونم  شش عدد بود ورزش رو انداختم کپسول بود من بهم زگیل نزد من از هون بعد از رابطه که با دستمال کشیدن به خودم متوجه میشدم پی به این بیماری بردم

عزیزم ۳۳سالمه دو سال ازدواج کردم من اول سی ای آن دو سه بودم بعد از یک ماه شدم یک دو سه بار کلپو بیوپ ...

عزیزم‌ یعنی دهانه رحم شما رو جراحی کردن و ضایعات رو برداشتن؟؟پس چطور بعد از اینکار الان کامل برطرف نشده و cin1 هستید؟

عزیزم ۳۳سالمه دو سال ازدواج کردم من اول سی ای آن دو سه بودم بعد از یک ماه شدم یک دو سه بار کلپو بیوپ ...

میشه راجب عملش هم توضیح بدید؟من همش نگران اینم که برای من پیشرفت کنه و تبدیل به ۲ و ۳ بشه😔