2777
2789
عنوان

خرید عید میکنید 🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 28 پست

طی سال خریدامو کردم پارسال واسه عید چیزی نخریدم چون پول نداشتم صاحب کارمم پولم نمیداد بعد عید داد تیکه تیکه خریدم نشد بپوشم شد واسه امسال

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول باید وقت داشته باشم که فعلا ندارم

بعد واجبات

وقت و پول باشه

میریم به سوی خرید غیر ضروریا

پول بمونه دیگه میره روی دور ولخرجی چیزای بیخودی😬😂

ولی در کل واجباتمون زیاده

میترسم وقت کم بیاد

من برا بچم واجب میدونم خودمون رو نه کار ندارم هر وقت نیاز باشه الان ک باردارم و استراحت مطلق نمیدونم ...

اره چون استراحت مطلقی نمیتونی انلاین هم خوبه چند تا سایز ۱،۲ بگیر ته بدنیا بیاد میخری

_آخرین نگاه تو آغاز غم ما بود عزیزآسمونیم🫂🖤

سعی کن حتمااا بری خیلی روی روحیه تاثیر داره ایشالا شرایطش برا همه جور بشه و بتونن برن🙂

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

اره چون استراحت مطلقی نمیتونی انلاین هم خوبه چند تا سایز ۱،۲ بگیر ته بدنیا بیاد میخری

نه واسه پسرم 5 سالشه

تو راهی ک تا بدنیا بیاد 😂😂

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

سعی کن حتمااا بری خیلی روی روحیه تاثیر داره ایشالا شرایطش برا همه جور بشه و بتونن برن🙂

فداشتم اینم برای ختم دارم میخرم 🙃اولش با یه شال رنگی میپوشم که بد نباشه

_آخرین نگاه تو آغاز غم ما بود عزیزآسمونیم🫂🖤

فداشتم اینم برای ختم دارم میخرم 🙃اولش با یه شال رنگی میپوشم که بد نباشه

آخ خدا رحمتشون کنه💔🖤

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم