2777
2789
عنوان

خرید عید میکنید 🙃

281 بازدید | 28 پست

خودم به احتمال زیاد جمعه برم کت وشلوار مجلسی بگیرم چون سوم عید مراسم سالگرد هست وگرنه اصلا چند سالی میشه خرید عید نمیکنم کلا عید رو دوست ندارم ...

_آخرین نگاه تو آغاز غم ما بود عزیزآسمونیم🫂🖤

سلام

بله

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خرید کردم تقریبا ولی مجازی چون دل و دماغ گشتن تو بازار رو ندارم

میشود این تن و این وطن با هم مهاجرت کنند؟با آبدانان ، لرستان ، کرمانشاه و تهران با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره این خاک برویم یک گوشه دیگر دنیا و سرود زندگی بخوانیم بر فراز قله فردا🤍🕊️اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

ژل صورتمو ترمیم میکنم

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

برای خودم سرتا پا نمیخرم اگه چیزی نیازم باشه میخرم ولی برای دخترم خرید میکنم هرسال که از عید خاطرات قشنگی براس بمونه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

من پارسال یک دست مانتو و شلوار خریدم اگه بخوام جایی برم همونو میپوشم شاید کفش بگیرم اگه دل و دماغشو داشتم

آه برادر نزن شیشه ی خواهر به سنگ،خام مشو مخور نان حرام از تفنگ،آنچه به خون شسته ای جان عزیز من است...

من برا بچم واجب میدونم خودمون رو نه

کار ندارم هر وقت نیاز باشه

الان ک باردارم و استراحت مطلق نمیدونم چجوری بخرم ب اینترنتی هم جنسش رو اعتماد ندارم

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات