2777
2789
عنوان

بچه ها سریال رهایم نکن ....فرناز.....

1059 بازدید | 18 پست

فرناز داره یکارایی میکنه اره؟فککنم داره ثروت داییشو بالامیکشه😞😏

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی میکنه به نظرم.

.......داییش که مال همرو بالا کشیده قبلا انگار....اونم از پسر لا...شیش ....همون بهتر اینجوری تلافی کنه

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
کار خوبی میکنه به نظرم. .......داییش که مال همرو بالا کشیده قبلا انگار....اونم از پسر لا...شیش .... ...

حالا خوب که فیلمه

اگه سگ مارو گاز گرفت،آیا ماهم باید گازش بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چ حرفایی آدم میشنوه

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه

موضوعش چیه؟ من چند بار بیشتر ندیدم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

من از بخشش پولش ب این و اون خوشم نمیاد انگار همه گدای اونن خیلی خودشو بالا گرفته حقش همون شهره قوامیه 😂

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
حالا خوب که فیلمه اگه سگ مارو گاز گرفت،آیا ماهم باید گازش بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چ حرفایی آدم میشنوه

همین فیلم ها هم جرقه شون از زندگی و داستان های واقعی شکل میگیره...طرز صحبت اتون و مثالی که زدید اصلا درست نبود.....نه وقتی سگ مارو گاز میگیره ما گازش نمیگیرم....

ولی خوده فرناز هم گفت به مادرش که از نوجوانی گفتید عروس دایی هستم و منم قبول کردم....ماها که زنیم میفهمیم اون از بی مهر محبتی نامزد اجباریش همچین کاری میکنه....چون باعث اش داییش بوده...واینکه تو کل فیلم تقریبا...برای همه تصمیم میگیره تقریبا همه از این موضوع ناراحت هستن.....حرف های من تو پست قبلی....یه جور دلسوزی واسه شخصیت فیلم بود یعنی فرناز....وگرنه جبهه گیری نمیخواد دوست محترم🤔😐😐😐

من از بخشش پولش ب این و اون خوشم نمیاد انگار همه گدای اونن خیلی خودشو بالا گرفته حقش همون شهره قوامی ...

دقیقا.....خودشو عقل کل میدونه با زندگی همه بازی میکنه.....

بچه ها شهره چه اتويي ازش دارهً ك ب اجبار ب حرفش دارهً گوش ميده

اون پرستار خانه سالمندان نشسته با دوست اون مرده درد و دل کرده اونم درباره این درد و دل کرده اونم رفته به شهره گفته احتمالا ک سهم برادر خواهرشو بالا کشیده

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏