2777
2789
عنوان

طفلی نامزدم 😭

122 بازدید | 6 پست

یه جورایی هم حق داشتم هم زیاده روی کردم

خرید قبل بله برون مون خیلی بداخلاق بود با من خودش که میگه به خاطر استرس مراسم بود ولی با فروشنده ها خوب حرف میزد فقط با من بد اخلاق بود و این خیلی منو ناراحت میکنه

چند هفته از اون ماجرا گذشته ولی من هنوز به روش میارم امشب گفت تو ندیدی هر چی خواستی برات گرفتم هر چی مد نظرت بود گشتیم بهترینش رو گرفتیم که هیچی تو دلت نمونه راسته که میگن هر چی خوبی کنی نمی بینن و فقط بدی هاتو می بینن

منم گفتم وقتی تو با من بد حرف میزدی ولی با فروشنده دکتر خوب حرف میزدی دلم شکست خوبی هات به چه دردی میخوره

یجورایی هم شما حق دارین هم نامزدتون

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

دلت براش نسوزه. کلا برای مردا دل نسوزون چون طرفندشونه و سواستفاده میکنن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حق داشتی

خودمم خیلی دلم شکسته ازش با وجود اینکه چند هفته گذشته ولی وقتی به اون شب فکر میکنم دلم میگیره که چرا بهترین روز زندگیم باید چنین رفتاری با من داشته باشه

خودمم خیلی دلم شکسته ازش با وجود اینکه چند هفته گذشته ولی وقتی به اون شب فکر میکنم دلم میگیره که چرا ...

دقیقا... تواون بهترین روزهای زندگی چرابایدبداخلاقی کنه؟؟ آدم اون لحظها انقدخوشحاله وکیف میکنه....