2777
2789
والا کم خونیم با همین زعفران حل شد ازمایش دادم کم خون نیستم در حالی که قبلا کم خونی داشتم و ام سی ...

از کجا میشه فهمید کم خونیم؟ من چکاپ رفتم گفت کم خونی نداری ولی طب سنتی بهم میگفت تو کم خونی :/

زعفران که خون ساز نیست آخه 😮

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

کیسه آبگرم ... حوله داغ.... شیر جوشیده با نبات

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگــران رفتم از کوے تو لیکـن عـقب سـر نگـران ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

.اخه بعضی کامنت هارو که میخونم میبینم همه میگن درد دارن جالبه که درد پریود رو با در سزارین ی ...

خونریزی زیاد ممکنه بخاطر تیروئید باشه، متخصص زنان بری آز و سونو بگیره مشکلی باشه نشون میده. ولی تا یه حدی تو 3 روز اول نرماله

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
خونریزی زیاد ممکنه بخاطر تیروئید باشه، متخصص زنان بری آز و سونو بگیره مشکلی باشه نشون میده. ولی تا ی ...

تیروئید ندارم مطمئنم.رفتم دکتر سونو کرد گفت کیست داری و دارو فقط ۳ تا بسته ژلوفن بهم داد با دو بسته قرص سفید اسمشو یادم نیست فکر کنم واسه عفونت بود گفت روزی ۳ تا ژلوفن بخور و ۱۲ ساعت یه دونه قرص سفیده.اینا رو خوردم مریض شدم و یبوست شدید گرفتم تا یه ماه که فقط تو دستشویی جیغ میزدم از درد بیچاره شدم تا خوب شد یبوستم و دیگه هم دکتر نرفتم نمیدونم خوب شدم یا نه هنوز خونریزیم زیاده خیلی میترسم یه مشکلی داشته باشم

تیروئید ندارم مطمئنم.رفتم دکتر سونو کرد گفت کیست داری و دارو فقط ۳ تا بسته ژلوفن بهم داد با دو بسته ...

کاش درمانتو کامل میکردی، کیستو باید مجدد سونو بدی تا بدونی چه وضعیتیه ولی میتونی بری پیش طب سنتی با درمانای گیاهی پیش بری بعد مجدد بری دکتر روند بهبودی رو بررسی کنی

خونریزی زیاد به بدن خصوصا رحم آسیب میزنه. برا یبوست تخم گشنیز استفاده کن خیلی خوبه

کاش درمانتو کامل میکردی، کیستو باید مجدد سونو بدی تا بدونی چه وضعیتیه ولی میتونی بری پیش طب سنتی با ...

اره باید برم‌ حتما.یبوستم خوب شده از موقعی که روزی ۵ تا قرص خوردم یبوست گرفتم بعد خوب شدم خداروشکر.ممنون عزیز

اره باید برم‌ حتما.یبوستم خوب شده از موقعی که روزی ۵ تا قرص خوردم یبوست گرفتم بعد خوب شدم خداروشکر.م ...

خواهش عزیزم، کیست دلیل اصلیش رطوبت رحمه باید موقع پریودی کوتاه دوش بگیری و موقع دستشویی سریع و کم آب استفاده کنی تا رحم آب جذب نکنه، سردی و ترشی هم نخوری. گرمی و خشكی بیشتر استفاده کنی، مثل دمنوش اسطوخودوس، اینا رو تو سایتای طب سنتی خوندم برای پیشگیری و درمان خیلی تاثیر داره.

خواهش عزیزم، کیست دلیل اصلیش رطوبت رحمه باید موقع پریودی کوتاه دوش بگیری و موقع دستشویی سریع و کم آب ...

اره واقعا فکر کنم واسه همینه چون خونریزیم زیاده تو دستشویی ببخشید با عرض معذرت زیاد باید آب بگیرم تا قطع بشه   ولی واقعا غیر از اون دو ساعت درد دیگه ندارم.واقعا زمان‌ پریودیم زیاد با اب .....فقط میترسم‌ برم دکتر بگه یه مشکل خیلی شدیدتر دارم.چون همرا با خون خیلی ببخشید لخته هم زیاد دارم.اینا رو‌گفتم‌ چون حس میکنم اطلاعاتتون زیاده یا حداقل زیاد رفتین دکتر شاید بدونین دلیلش رو

اره واقعا فکر کنم واسه همینه چون خونریزیم زیاده تو دستشویی ببخشید با عرض معذرت زیاد باید آب بگیرم تا ...

من خیلی حساسم تا یه چیزی میشه میرم سرچ میکنم و کلی میگردم تا خیالم راحت شه 🙈

لخته طبیعیه مگه اینکه زیاد باشه و رنگش خیلی تیره یا روشن باشه بازم دکتر بری درستشو تشخیص میده، اصلا ترس نداره فقط باید انجام بدی خیالت راحت بشه. منظور از درد پریود تو آدمای مختلف فرق میکنه مثلا من به حس ریختگی زیر شکم قبل پریود میگم درد چون تو حالت طبیعی ندارم گاهی هم انقباض رحم زیاد میشه

سعی کن زعفران و زیره رو تو پریودی نخوری چون خونریزیت بیشتر میشه، آب هم کم استفاده کن و فقط گرم، در اولین فرصت برو دکتر نهایتش یه قرصه و بعد رفع میشه، پیش متخصص طب سنتی هم برو، تغذیه روی کیست خیلی اثر داره، کیک و آبمیوه های صنعتی و ترشیجات بدنو مستعد کیست میکنه. 

از کجا میشه فهمید کم خونیم؟ من چکاپ رفتم گفت کم خونی نداری ولی طب سنتی بهم میگفت تو کم خونی :/ زعفر ...

زعفران خون سازه

برید ازمایش خون بدید

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
زعفران خون سازه برید ازمایش خون بدید

دادم گفت طبیعیه، الانم عدداشو تو نت سرچ کردم 🙈 نرمال بود :/

من خودم قبلا موقع پریود زیاد درد داشتم اما چند وقت پیش یک روش جدید رو امتحان کردم و خدارو شکر درهمون روز اول نتیجه داد و دردپریودیم حسابی آروم شد و خدارو شکر الان هرموقع پریود میشم یه درد خفیف دارم و اصلا مثل سابق نیست.من از سایت گروه آموزشی الهی فایل سابلیمینال درمان قائدگی دردناک رو خریدم و گوش کردم .اسم گروه آموزشی الهی رو درگوگل سرچ کنید سایتشون رو میاره. این یک روش جدیده که شما درحالت عادی فقط یک موسیقی بدون کلام رو میشنوید اما درحقیقت این فایل حاوی عبارات تاکیدی مثبت هست . توی اون سایت راجع به نحوه کارکرد فایل صوتی توضیح داده و از این روش حتی برای زایمان بدون درد، تقویت حافظه ، اعتماد به نفس و ثروت هم استفاده میشه. من که راضی بودم از این فایل چون هم ارزون بود و هم بدرد بخور و بعد از سالها از شر دلپیچه و دلدرد پریودی راحت شدم ، یادم نمیاد آخرین بار کی از کیسه آبگرم و قرص مسکن استفاده کردم چون دیگه واقعا دردی ندارم!