2777
2789

حرفش میدونم اشتباه نیستا

باید مواظب بود

ولی اون فک میکنه من یه کله میخوابم و بی هوش میشم و به بچه توجه نمیکنم.

خداییش اگه یکم کمک کنه هیچی نمیشه.

به خاطر سحری درست کردن براش وقتی شب فقط ۱:۳۰ میخوابم واقعا کشش ندارم همش نشسته شیر بدم

خدایا شکرت🌷
سلام.ببخشیدا..کاری به مزخرفات شوهرت ندارم...مرداکارشون بلغور کردن اینجور چرندیاته..میخوان بگن مام هس ...

بعد یک سالگی شیر شبو قطع میکنن چون دندونای بچه خراب میشه. غذا هم میخوره نیازش به شیر کمتر میشه. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد یک سالگی شیر شبو قطع میکنن چون دندونای بچه خراب میشه. چون غذا میخوره نیازش به شیر کمتر میشه.&nbs ...

دختر من ماشالله هنوزم میخوره...دوسالش داره میشه

شالتم افتاد جو و فوق العادش کرد! بعله    
شیرتو بدوش آماده بذار. بهش بگو شبا بچه داری با اونه حواسشم به دیه باشه.

پسرم از اون بچه هاست که کلا شیشه نمیگیره و همش زیر سینست.

واقعا خسته میشم.

یکسره شیر میخوره

خدایا شکرت🌷
دختر من ماشالله هنوزم میخوره...دوسالش داره میشه

شیر شب رو گفتم، شیر روز رو که تا 2 سالگی ادامه میدن. برای از شیر گرفتن هم شیر روزو کم و بعد قطع میکنن. بچه ای که شبانه روز شیر بخوره رو سخت میشه از شیر گرفت. (تجربیات خیلیا)

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

دلم میخواد بچه داشته باشم بهش شیر بدم (اخی عزیزم😍)دعا کنید منم زودی مادرم شم..تعریف کردید دلم خواست با تمام سختی هایی که داره..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
 دارم از سردرد میترکم همش با خودم میگم چه مادر بدیم. همش میگم یعنی من قاتل پسر پاره تنم میشم. ...

برای کنار تختت تخت نوزاد بخر

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
حرفش میدونم اشتباه نیستا باید مواظب بود ولی اون فک میکنه من یه کله میخوابم و بی هوش میشم و به بچه ...

درکت میکنم

شوهر منم کمکی نمیکنه

ولی من با دو تا بچه کوچیک از بس کم خواب شدم که عادت کردم

سحری رو از قبل درست کن که راحت باشی

پسرم از اون بچه هاست که کلا شیشه نمیگیره و همش زیر سینست. واقعا خسته میشم. یکسره شیر میخوره

بهش بدی عادت میکنه. بچه داری با امکانات و تقسیم وظایف آسونتر میشه. وگرنه مادر له میشه.

تو رو خدا دعا کنید

همش میگم من مادر خودخواهیم که نمیتونم نشسته شیر بدم.

خداشاهده تا جایی که بتونم نشسته میدم ولی وقتی همش شبا شیر میخواد نمیتونم.

تا ۴ماهگی پسرم کلا اینکار رو نمیکردم و همش شبا میومدم تو پذیرایی و شیر میدادم چون کم بیدار میشده و تایمش منظم بود.

بعد همش خواهرشوهرم میگفت وای شبا میای بیرون شیر میدی خب رو تخت پیش خودتون بحوابونش و حوابیده بده.

منم فک کردم چون برای بچه خودش اینکارو کرده حطر نداره و منم دیگه یه وقتا خوابیده دادم.

همین کار هم باعث شد پسرم وابسته بشه و همش پاشه شیر بخوره هم اینکه الان از خستگی زیاد بیدارشدنش نتونم نشسته شیر بدم

خدایا شکرت🌷
درکت میکنم شوهر منم کمکی نمیکنه ولی من با دو تا بچه کوچیک از بس کم خواب شدم که عادت کردم سحری رو ...

ای بابا خواهر

از بس شیطونی میکنه نمیذاره کار زیادی کنم.

باباش هم از سرکار میاد و چون روزست تا خود افطار میخوابه.

به خاطر شیردهی نمیتونم روزه بگیرم ولی اینقدر بهم فشار میاد از شدت کار خونه و بچه دم افطار به اندازه یه روزه دار حالم بده.

باباش قبل افطار که خواب.بعد افطار موبایل و استراحت به خاطر خوردن. باز خواب نا سحر

خدایا شکرت🌷