2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زندایی من یه دخترشو موقع شیردادن تو خواب خفه کرده بود😢

سینه هاش 90 بود لامصب😖😥

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

دیشبم از خستگی خوابیده شیرش دادم

مادرا خوب میدونن آدم با صدای بچش و حرکاتش بیدار میشه ولی اگه خسته باشه صداهای دیگه بیدارش نمکنه...

دیشب چندبار از حرکات پسرم بیدار شدم، بهش شیر دادم، خودش شیر خورد. 

کلا تا جایی که تونستم حواسم بهش بود...

خدایا شکرت🌷

لطفا مراقب باش خدا نگه دار و حافظ بچه تون باشه همیشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

شوهرم برا نماز اومد با حالت بدی از خواب بیدارم کرد که ببین دست بچه رو خم شده و ورم کرده و چه و چه و چه....

در حالی که خود بچه دستش رو اونطور گذاشته بود

بعد بهم میگه بچه چیزیش بشه فک نکنی تقصیر تو نیستا. قاتل میشی و باید دیه بدی و...

در

خدایا شکرت🌷
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792