2777
2789
عمه منم همینطور بود بچه خفه شده بود بعد ازون رنگ خدشی ندید زندگیش تا وقتی که فهمید باید دیه بده

از قصد؟ خدایا باورم نمیشه ینی سینه ی بزرگ این خطراتو در پیش داره؟ نمیتونم باور کنم خیلی سخته

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
واقعا؟؟؟ 

واقعا 😯

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شبا شوهرتو بیدار کن بچه رو بده بغلش شیر خشک درست کنه بهش بده، تا متوجه بشه چه حرفی رو کجا بزنه. خودتم راحت بخواب.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

وای اسنقدر تو این تاپیک گفتن خفه شدن بچه تو خواب اتفاق افتاده من که بچه ندارم ترسیدم...خدا سر هیچکس نیاره واقعا😢

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

دارم از سردرد میترکم

همش با خودم میگم چه مادر بدیم.

همش میگم یعنی من قاتل پسر پاره تنم میشم.

به خدا دوست ندارم که بچم رو به کشتن بدم.

به خدا از سر اینکه آسیبی بهش نرسه بدنم خشک میشه تو خواب چون یه حالت میخوابم.

بعد همش شوهرم میاد میگه دستت جلوی دماغش بود.پاهاش رو له کردی و....

در حالی که اگه پاهاش رو له کنم بچه ای نیست که صداش درنیاد.ماشاالله جاش بد باشه خوابش نمیبره.

خدایا شکرت🌷
نه دیه رو داد دفتر امام جمعه شوهرش فوت کرده 

یعنی چندین سال بعد دیه رو داد؟

دیگه بچه نداشت عمه ات

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
وا اخه صاحب اون خون شوهرش بوده دیگه میتونست ببخشه واییییی خدا قسمت نکنه 

شوهرش فوت کرده علاوه بر دیه کفاره هم داد خیلی بد بود من سر اون میترسم خیلی شبا البته من بچه ام فقط شیر خشک میخوره ولی کاملا هوشیارم تو خوابم هر چی ام خسته باشم سعی میکنم خواب و از سرم بپرونم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
یعنی چندین سال بعد دیه رو داد؟ دیگه بچه نداشت عمه ات

چرا داشت بچه اره بیست سال بعد دیه رو داد همراه کفاره

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
چرا داشت بچه اره بیست سال بعد دیه رو داد همراه کفاره

که اینطور..چقدر وحشتناک بوده..یادم باشه بچه دار شدم مواظب باشم..اصلا فک نمیکردم بچه موقع شیر دادن خفه شه..آخی طفلی

شبا شوهرتو بیدار کن بچه رو بده بغلش شیر خشک درست کنه بهش بده، تا متوجه بشه چه حرفی رو کجا بزنه. خودت ...

شیر خشک که نمیخوره

ولی کلا فقط بلده از خفه شدن بچه و این چیزا بگه.

صبح بهش میگم دستش رو خودش اینطور گذاشته چون اگه دردش میگرفت گریه میکرد( شلوغش کرده که دیت بچه ورم کرده)

چند شب پیشا آرنجش خورده تو سر بچه ، طفلکی ریسه رفت از گریه.

خدایا شکرت🌷
 دارم از سردرد میترکم همش با خودم میگم چه مادر بدیم. همش میگم یعنی من قاتل پسر پاره تنم میشم. ...

شوهرت حساسه موقع شیر دادن برو جلو تلوزیون صورتتم آب بزن خودتو سر گرم کن 

والا تا جایی که بتونم نشسته شیر میدم ولی واقعا یه وقتا دیت خودم نیست. نمیتونم. دارم دیوونه میشم... ...

سلام.ببخشیدا..کاری به مزخرفات شوهرت ندارم...مرداکارشون بلغور کردن اینجور چرندیاته..میخوان بگن مام هستیم..خدای نکرده بچه اگه چیزیش بشه اولین نفر زبونم لال مادرش دق میکنه

ولی خواهشا این مدت رو تخت که میخوابی یه تشک هم همینطور پهن کن رو زمین کنار تخت

بچت که بیدار شد ببرش رو اون تشک بهش شیر بده..منکه اینکارو میکردم

اگه بتونی این مدت تاب بیاری و نشسته شیر بدی ک خیلی بهتره..

نگران نباش نهایتا یه سال و نیمش بشه بچه دیگه همچین اتفاقی براش نمیوفته

ولی تا اون موقع خییییلی خطرناکه اصلا رو تخت بهش شیر نده

هیچ اتفاقی نمیوفته تو اون چندساعتی که بخاطر بچت رو زمین میخوابی

شالتم افتاد جو و فوق العادش کرد! بعله    
 دارم از سردرد میترکم همش با خودم میگم چه مادر بدیم. همش میگم یعنی من قاتل پسر پاره تنم میشم. ...

ببخشید که این حرفو میزنم ها

ولی انقدر بدم میاد از این مردایی که تو کار مادر و فرزند دخالت میکنن

شوهر من که تا بچم نق میزد میگفت شیرش بده

انقدر کفری میشدم ازش 

میگفتم خودم میدونم کی شیر بدم 

بچه که گریه بکنه که فقط شیر نمیخواد

شیر خشک که نمیخوره ولی کلا فقط بلده از خفه شدن بچه و این چیزا بگه. صبح بهش میگم دستش رو خودش اینطو ...

شیرتو بدوش آماده بذار. بهش بگو شبا بچه داری با اونه حواسشم به دیه باشه.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"