2777
2789
عنوان

ازدواج

140 بازدید | 24 پست

من ۲۰ سالمه اصلا اصلا دوست ندارم الان ازدواج کنم مگه اینکه یکی با تفکرات خودم پیدا کنم دلمم نمیخواد تفکراتمو برای مامان بابام توضیح بدم از یه طرف دلم میخواد از ایران برم اینو هم نمیتونم بهشون بگم چون دعوا میشه هر خواستگاری میاد رد میکنم شروع میکنن میگن چرا اینکارو میکنی مگه چش بود دیر میشه از وقت ازدواجت میگذره اون وقتی که میخوای ازدواج کنی دیگه کسی نیست من حاضر نیستم فقط برای این ازدواج کنم ولی حرفاشون خیلی بهم استرس میده هر دفعه میزنم زیر گریه امشب برای اینکه دست از سرم بردارن گفتم من از هیچ مردی خوشم نمیاد هیچ میلی هم ندارم نمیخوامم ازدواج کنم اینارو در حین گریه گفتم حالا جفتشون پکر شدن نشستن یه گوشه تو فکرن نمیدونم واقعا چیکار کنم😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بلند پرواازززیییی

ازدواج نکن

هرکی اومد طرز فکرتو بهش بگو اگر باهم یکی بود ازدواج کن

برای رفتنت از ایران باید پدر مادری پولدار داشته باشی ک برات پول بفرستن تو هزینه رفتنت فقط ی میلیارده

دیگ زندگی کردنو اونا ک هیچ

منم از ازدواج متنفرم

کلا از مرد جماعت بیزارم

نامزدم داشتم بهمش زدم

کلا از روابط عاطفی یا تشکیل خانواده هم متنفرم

و به قول خودت افکاریات و خواسته هامم متفاوتن و میدونم خانوادم به هیچ عنوان جنبه پذیرشش رو ندارن

بلند پرواازززییییازدواج نکن هرکی اومد طرز فکرتو بهش بگو اگر باهم یکی بود ازدواج کنبرای رفتنت از ایرا ...

من اگه تلاشمو بکنم میتونم برم بزرگترین مشکل من اینه که مامان بابام منو در جهت خواسته هام حمایت نمیکنن چون مورد تاییدشون نیست ولی اگه چیزی رو بخوام که اونا بخوان حمایت صد درصدی میکنن

به این فکر میکنم با یکی ازدواج کنم که اونا میخوان تا ابد به زندگی کسایی که دارن ارزوهای منو تجربه میکنن نگاه کنم و حسرت بخورم وای کابوسمه💔💔

من اگه تلاشمو بکنم میتونم برم بزرگترین مشکل من اینه که مامان بابام منو در جهت خواسته هام حمایت نمیکن ...

اگر حمایتت نمیکنن رویا نبین

ارزو نکن

هدف واسه کساییه ک مادر دارن پدر عین کوه پشتشونه نه واس منو ت🫠

سلام. استارتر ادم تا ۲۵ سالگی زیاد خواستگار داره...بعدش کم می شه و استرس می گیره...اما کیفیت خواستگارا تا حدود ۳۰ سالگی هم خوب هست..قبل ۲۰ سال ممکنه ادم بچه باشه اما الان دیگه زمان مناسبیه.

خوب این که طرف با عقایدت جور نبوده و رد کردی قابل درک هست..مگر این که خودت شک داشته باشی به کار خودت...یعنی یه جورایی بهانه اورده باشی و حالا خودتم نگران باشی..هیچ خواستگاری رو ندیده و نشناخته رد نکن...چند جلسه باهاش صحبت کن...حتی اگه می خواهی مهاجرت کنی بهشون بگو...ولی قبلش اصلا با مدر و مادر صحبت کن ببین با مهاجرتت موافقت می کنن؟

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

بستگی به خواستگارات داره اگه آدم حسابی هستن حیفه رد نکن ولی چرت و پرت رد کن بره

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستید انشالله به سلامتی بیاد تو بغلم ، امیدوارم عاقبت به خیر باشید

اگر حمایتت نمیکنن رویا نبینارزو نکن هدف واسه کساییه ک مادر دارن پدر عین کوه پشتشونه نه واس منو ت🫠

اگه همینجور پیش بره اونا هیچوقت پشت من نخواهد بود چه ازدواج کنم چه برم

اگه بمونم و با کسی ک نمیخوام ازدواح

اگه همینجور پیش بره اونا هیچوقت پشت من نخواهد بود چه ازدواج کنم چه برماگه بمونم و با کسی ک نمیخوام ا ...

ازدواج کنم و یه عمر با حسرت زندگی کنم میدونم اخرش بهم میگن خودت انتخاب کردی ولی اگه برم دنبال خواسته خودم دیگه حسرتی تحمل نمیکنن