2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 24 پست
سلام. استارتر ادم تا ۲۵ سالگی زیاد خواستگار داره...بعدش کم می شه و استرس می گیره...اما کیفیت خواستگا ...

موافقت نمیکنن

مگه اینکه تو عمل انجام شده قرار بگیرن

یا اینکه بدونن واقعا پشتوانه دارم

قبل از اینکه مطمئن شن هیچ حمایتی نمیکنن و برای اینکه مطمئنشون کنم هیچ حامی ای ندارم😀

اگه همینجور پیش بره اونا هیچوقت پشت من نخواهد بود چه ازدواج کنم چه برماگه بمونم و با کسی ک نمیخوام ا ...

اگر ادمش گیرت بیاد پشتتو میگیره

من ت خونه بابام پول ی کتاب هم بهم ندادن

ولی شوهرم ۲۰ میلیون زمان کنکور خرج تحصیلم کرد

از خدا بخاه ک هرجا رشدت هست بزارت اونجا شاید خونه بابات اخرش ی بیکار ازت دراد شاید بعد ازدواجت کلی پیشرفت کنی بری خارج از کشورو رشد کنی

شاید هم برعکس.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

موافقت نمیکننمگه اینکه تو عمل انجام شده قرار بگیرنیا اینکه بدونن واقعا پشتوانه دارمقبل از اینکه مطمئ ...

رفتن اسون نیست. باید وضع مالیت توپ باشه...می ری اون ور باید یه مدتی از جیب بخوری...بدون حمایت یه خانواده پولدار نمی شه...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

اگر ادمش گیرت بیاد پشتتو میگیره من ت خونه بابام پول ی کتاب هم بهم ندادن ولی شوهرم ۲۰ میلیون زمان کنک ...

والا من نامزدم از اونایی بود که میگفت اوکی درس بخون

پول نداشت بیچاره حتی پول یه کتاب بده بعد با چص مثقال حقوقش اخرش گفت درس و کار واسه چیته بشین تو خونه خودم ساپورت مالیت میکنم😂😂😂😂اونجا بود که فعمیدم باید در برم

اگر حمایتت نمیکنن رویا نبینارزو نکن هدف واسه کساییه ک مادر دارن پدر عین کوه پشتشونه نه واس منو ت🫠

وای دقیقا

ما یه اشنا داریم از همین الان که دخترش سال اول دبیرستانه داره پول جمع میکنه و خورد خورد کارای محاجرت دخترشو انجام میده

دخترش واقعا بی استعداده اما کافیه یه چیزیو بخواد سریع براش فراهمش میکنن

حالا من خودمو سابیدم رو زمین تا راضیشون کردم منو بنویسن کلاس زبان