زهرا۴۶۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 113 عنوان زردی طول کشیده 38 بازدید | 4 پست خانوما من روز ۲ دخترم زردی گرفت و دستگاه گرفتیمخوب شدروز ۲۶ فکر کردیمزرده بردیمبیمارستان ازمایش گرفت گفت عددش برای این سنخوبه وفقط خنکنگهش داریدالان ۳۰ روزشه من نگرانم چیکنماز طرفی بدن و طبع منخیلی گرمه شیر خشک همکمکی میدم دیروز | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
steres عضویت: 1400/02/14 تعداد پست: 104 من پسرم تا واکسن دوماهگی زردی داشت...دوهفته زود بدنیا اومد چکاپ کامل دادیم ۴۰ روزگی گفت کبدش ضعیفه قطره ویتامین ای داد .خواننده خاموشم بتونم کمکت میکنم نظر میدم..گیرنده به اینکه تازه عضو شدی چون بابت ۴ بار تعلیقی پارت میکنم
زهرا۴۶۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 113 من پسرم تا واکسن دوماهگی زردی داشت...دوهفته زود بدنیا اومد چکاپ کامل دادیم ۴۰ روزگی گفت کبدش ضعیفه ق ... وای دلیلش چیه
steres عضویت: 1400/02/14 تعداد پست: 104 وای دلیلش چیه زود بدنیااومده بودتوی nicu ام بود یک هفته اول.توام ی چکاپ بده براش .خواننده خاموشم بتونم کمکت میکنم نظر میدم..گیرنده به اینکه تازه عضو شدی چون بابت ۴ بار تعلیقی پارت میکنم