2777
2789

هر چند وقت یه بار تو خواب این اتفاق برام میفته، واقعا زجرآوره. یه خواب بد و عجیب میبینم، دندون قروچه ی شدید و این که میدونم خوابم ولی نمیتونم بیدار شم. هر چقدم تلاش میکنم صدا بزنم کسیو نمیتونم حرف بزنم یا صدام انقد واضح نیست و فقط نفس نفس میزنم و ضربان قلبم میره بالا. یه بار از صداو درد قلبم بیدار شدم. دیشبم وقتی بیدار شدم نه میتونستم چشمامو باز کنم نه میتونستم حرف بزنم.

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه کسی اتفاق افتاده تا حالا؟

اون قسمتی ک میدونی خواب میبینی اره من اکثرا اینطوریم

حس میکنم عشقت دردی که دنیامو بغل کرده ////حال و هوای من تا بر نگردی بر نمیگرده///وقتی ازم دوری دل تنگی رو قلب من آواره ////هر جا برم فکرت حتی یک شب تنهام نمیذاره////حال دلم باتو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه/////هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا آمدی این عشقه/////وقتی بهت فکر میکنم حس میکنم عطر تو رو میگیرم////حتی من از تصور اینکه به من فکر میکنی میمیرم///////وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه/////هر جا برم دورم هر جا بری دوری////غربت تمومه عالمه////وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه////دنیا بدون تو زندون بی دره بغضه که گریه میشه یک ذره...... 
من قبلن همینطور میشدم خوابی ولی دور برت میبینی فقط چشمات بازه میخوایی تکون بخوری ولی نمیشه صدای قلبت ...

بختک میفته روتون

حس میکنم عشقت دردی که دنیامو بغل کرده ////حال و هوای من تا بر نگردی بر نمیگرده///وقتی ازم دوری دل تنگی رو قلب من آواره ////هر جا برم فکرت حتی یک شب تنهام نمیذاره////حال دلم باتو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه/////هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا آمدی این عشقه/////وقتی بهت فکر میکنم حس میکنم عطر تو رو میگیرم////حتی من از تصور اینکه به من فکر میکنی میمیرم///////وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه/////هر جا برم دورم هر جا بری دوری////غربت تمومه عالمه////وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه////دنیا بدون تو زندون بی دره بغضه که گریه میشه یک ذره...... 
واسه کسی اتفاق افتاده تا حالا؟

آره

من قبلا چن بار تو خاب هرچی صدا میزدم و گریه میکردم صدام در نمیومد، هرچی تو خاب میدوییدم و تلاش میکردم تکون بخورم و راه برم نمیتونستم

من و تو و عشقمون و دوربین عکااااسی؛ شکلاتی میشه این ژستای احسااااسی😍