2777
2789
عنوان

روزه میگیرم سوزش گرفتم

95 بازدید | 14 پست

چند روز عصرا یکی دوساعت مونده به افطار سوزش میگیرم خیلی ببخشید حجم ادرارم خیلی کم تا آب و چایی بخورم بهتر شم علتش چیه یعنی عفونت دارم؟ چی بخورم بهترشم

از صفراس

چای نبات لیمو بخور الان خوب میشی

خاکشیر نبات خوبه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

میخورم بهتر میشم باز فردا عصر شروع میشه

کلا روزه میگیری صفرا میزنه بالا

هرروز بخور موقع سحر یا افطار

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

از کم آبی بدنهسحر خیلی آب بخورمنم آب خیلی میخورم تا عصرش میرم دستشویی مشکلم ندارم

من آبم میخورم زیاد دیگه خیلی ببخشید بعدظهر ادرار ندارم و شدید سوزش میگیرم تحمل میکنم افطار کنم

بخاطر کمبود آب بدنه ، از افطار تا سحر مایعات زیاد بخور ، توی آب تخم شربتی رو خیس کن بعد به ساعت باهاش شربت درست کن یا بریز توی آب مصرفیت . در طی روز باعث آبرسانی بدن میشه

منم پارسال ۱۲ روز روزه گرفتم روز ۱۳ ام به خاطر همین مساله روزه را شکستم و کلی مایعات خوردمسوزشم رفع ...

اره امروز خیلی بد بود کم مونده بود آب بخورم گفتم یه ساعت مونده دیگه حیفه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز