2777
2789
عنوان

سن رل زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 71 پست
چون دخترا بعد ۱۸ عاقل میشن باور کنما خانوما خییییلی احساساتی هستیم اکثرا و به هرکسی دلبسته میشیم و ط ...

کاملا حرفت درسته ولی خب من اگه از یه رشته خوب قبول م انتظار دارم طرفم مثل خودم باشه و می ترسم اون زمان کسی نباشه هم لول خودم

خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیپذیرم اینا حرفای ادمیه که هنوز خودش به جایی نرسیده و میخواد خودشو با این چیزا قانع کنهکلا دختر هر ...

اها پس خیلیم عالی

مرسی عزیزم

رابطه نه رل چه میدونم والا . منم تو همین موندم

خب منظورم از رابطه همون داشتن رل بود😂

آخه خیلی کودکه

شازده کوچولو : هر کی دوستت داره بر می گرده؟روباه: نه!هرکسی پشیمونه برمیگرده ، کسی که دوستت داره میمونه...

کاملا حرفت درسته ولی خب من اگه از یه رشته خوب قبول م انتظار دارم طرفم مثل خودم باشه و می ترسم اون زم ...

وااا چه ربطی داره اصلا متوجه نشدم چی گفتی

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

نه کاملا می فهمم چی میگی این سوالم به خاطر این می پرسم بیشتر اطرافیانم الان رل دارن تو سن من و من تو ...

ببین متوجهم که الان سن ارتباطات خیلی پایین اومده ، اما یه اتفاق خیلیییی نرمال که برای من افتاد که بعد سه سال رابطه جفتمون عوض شدیم و تازههه متوجه شدیم بدرد هم نمیخوریم

کلی درد کشیدیم اما جدا شدیم ، الان من تو یک رابطه دیگه م و تنها حسرت زندگیم اینه که ای کاش صبر میکردم یکم بالغ تر میشدم و بعد میرفتم تو رابطه و الان چیزهایی که تجربه میکنم اولین چیزها بود ....

به علاوه رابطه قبلی برام کلی تروما داشت که بخاطر اینکه سنم کم بود خیلی آثارش روم مونده و هنوز که هنوزه اذیتم میکنه

خب چه تضمین که بعد قبولی حتما با هم لول خودش آشنا میشه

وا چ ربطی داره بالاخره باید لول خودشو ببره بالا عزیزم در ضمن شانس کسی ک رشته ی خوبی قبول میشه و یکی در سطح خودش میخواد بیشتر از کسیه ک چیزی قبول نشده فعلا

تویی که داری این امضا رو میخونی ، خواستم بگم خیلی خوشگلیاااا✨️🤍 بوس به کلت🕊✨️🤍 این کاربری مال یکی دیگه بوده .. خیلی از کاربریام ب لطف ی سری مخبر و گزارش زن پریددددد ولی من بازم تسلیم نمیشممممم یوهاهاهاهاها

ببین متوجهم که الان سن ارتباطات خیلی پایین اومده ، اما یه اتفاق خیلیییی نرمال که برای من افتاد که بع ...

اهان پس مچکرم که کمکم کردی انشالله پایدارترین باشید