2777
2789
عنوان

سن رل زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 71 پست
چون بنظرم تو اون سن دیگه به یه بلوغ نسبی رسیده که بتونه برای خودش آدم مناسب انتخاب کنه و از لحاظ تحص ...

خب اگه اون زمان آدم هم لول خودشو پیدا نکرد چی

خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا

چون دخترا بعد ۱۸ عاقل میشن باور کن

ما خانوما خییییلی احساساتی هستیم اکثرا و به هرکسی دلبسته میشیم و طبیعتا بعد رفتن اون پسر خیلی بهم میریزیم

و توی سن زیر ۱۸ این حساسیت بسیار بسیار بالاست و بنظرم یه دختر باید قبل اینکه به فکر شوهر کردن و پسر بازی باشه قبلش شغل و رشته تحصیلی و آینده خودشو مشخص کنه بعدش با خیال راحت بره سراغ این کارا

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

چرا

چون به بلوغ فکری رسیده

میشود این تن و این وطن با هم مهاجرت کنند؟با آبدانان ، لرستان ، کرمانشاه و تهران با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره این خاک برویم یک گوشه دیگر دنیا و سرود زندگی بخوانیم بر فراز قله فردا🤍🕊️اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

من خودم قبل دانشگاه رل زدم با اینکه خیلیییی تجربه کسب کردم اما خیلی پشیمونم تو اون سن احساسات خیلی غ ...

نه کاملا می فهمم چی میگی این سوالم به خاطر این می پرسم بیشتر اطرافیانم الان رل دارن تو سن من و من تو جو اونا قرار گرفتم و میگم مثلا زدیم من قبول شدم بعدش اگه کسی هم لول خودم پیدا نشد چی

خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در

بعد اون آخه تضمینی نیست که تو با هم لول خودت قطعا آشنا شی

نمیپذیرم

اینا حرفای ادمیه که هنوز خودش به جایی نرسیده و میخواد خودشو با این چیزا قانع کنه

کلا دختر هرچه قدر دست پر تر کیس های جلوش بیشتر