2777
2789
عنوان

همسر

417 بازدید | 35 پست

سلام حالتون چطوره راستش من اهل ارایش زیاد نیستم کلن کرم پودر و بالم لب وریمل میزنم و همسرم اصلا خوشش نمیاد من ارایش کنم شاید بگید که حق داره ولی تا اخر گوش کنید چندروز پیش.همسرم عکس یه دخترو تو اینیستا نشونم داد و گفت نگاه کن چقدر قشنگه صورت توام باید اینجوری تمیز باشه بعد عکس رو که نگاه کردم دیدم دختره یه عالمه ارایش کرده حالا اینا به کنار بعد برگشته میگه که به خودت برس لباس شیک بپوش ولی وقتی میرم لباس میخرم خیلی راحت از لباس ایراد میگیره و اگرم بگم حداقل یکم پول بده لباس بخرم میگه من پول ندارم و مدام من رو با بقیه مقایسه میکنه و میگه نگاه کن فلانی چقدر قشنگ میگرده توام اینجوری باش میگم حداقل بزار برم سرکار دستم تو جیب خودم باشه میگه باید تو جایی کار کنی که اقا نباشه و همه خانم باشن از کجا معلوم پات نلرزه خودتون بهتر میدونید منظورم چیه همیشه من رو پیش بقیه کوچیک میکنه و تا میگم بهترشده اخلاق یهو گند میزنه به همه چی واقعا دیونم کرده و از وقتیم که یک شغل دولتی پیدا کرده مدام میگه اره من چرا باید وقتمو برای تو تلف کنمکلی. دختر من رو میخوان و ... مادرشوهرمم یک بار بهش گفته بود که اره از کجا معلوم زنت موقعی که خونه نیستی پسر نیاره توخونت همسر منم تا یه مدت یهویی میاد خونه که مثلا ببینه من پسر میارم یانه منم بهش گفتم اگه من میخواستم خیانت کنم خیلی وقت پیش اینکاروکرده بودم منم گفتم خب طلاقم بده میگه در صورتی طلاقت میدم که حق و حقوقت رو ببخشی راستش اینا ترک هستن و من لک هستم و چون من مثل خودشون ترکنیستم مدام با نیش و کنایه ازارم میدن و همسرم تمام تلاششو میگه تا یه پاپوشی برای من درست کنه که اگه خواست طلاقم بده هیچی به مننرسه منم خیلی هوشیار دارم عمل میکنم چون از اینا هیچی بعید نیست

الان میان ربطش میدن به بی حجابی خانم ها مثل اون تاپیک پربازدیده😑

میشود این تن و این وطن با هم مهاجرت کنند؟با آبدانان ، لرستان ، کرمانشاه و تهران با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره این خاک برویم یک گوشه دیگر دنیا و سرود زندگی بخوانیم بر فراز قله فردا🤍🕊️اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دنبال آتو بهونه زمان و فرصته

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

رو دستش ساعت درست کن با دندون ، چنان سخت برخورد کن که جرات نکنه کسی رو برخت بکشه ، اسم طلاق نیار اصلا ، زندگی با سیاست و مدیریت باشه مرد از زن حساب می بره لذت زندگی رو میفهمه ، رو بهش بدی جهنمی میسازه همه مردها رو دادن به شوهر ممنوع

شمام ازش انتقاد کن

ببین روز اولی که امدن خواستگاری فقط یه موتور داشت و کارشم ازاد بود اون موقع یکم بهتر بود ولی از وقتی شغل دولتی گرفته هم خودش و هم مادرش ازارم میدن نمیدونم چیکار کنم

ببین اینا اصلا جنبه اینکه یکم پیشرفت کنن رو ندارن

حسود بدذات عقده کینه ای فرصت طلب سودجو منفعت طلب

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

همسرش و مادرهمسرت دچار پارانویید هستن متاسفانه باید بری مشاوره اصولی

قرص میخورن بهتر میشن

بهش بگو بجای عیب و ایراد گرفتن از من برای مادرت یه وقت روانپزشک بگیر!

رو دستش ساعت درست کن با دندون ، چنان سخت برخورد کن که جرات نکنه کسی رو برخت بکشه ، اسم طلاق نیار اصل ...

اصلا نمیدونم چی میخواد این زمانی طلاق میده که مهریم رو ببخشم اگه من میدونستم ادم درستی هستن میبخشیدم ولی میدونم بعدا میان برام دردسر درست میکنن شاید باورت نشه من ارایشگاه زیاد نرفتم کلن شاید تو این ۵سال چهار بار رفته باشم از طرفی میخواد من چهره ام مثل دخترای اینیستایی باشه از طرفی زورش میاد پول بده

حسود بدذات عقده کینه ای فرصت طلب سودجو منفعت طلب

من تا حالا نشده بیام بهشون توهین کنم ولی از الان به بعد نمیتونم چون دیگه دارن زیاده روی میکنن هر روز بیشتر زور میگن بعد سمت مادر شوهرم میشه زن سالاری ولی سمت پسرش میشه مرد سالاری مادر شوهرم چند باری دعا و جادوکرده برام

من تا حالا نشده بیام بهشون توهین کنم ولی از الان به بعد نمیتونم چون دیگه دارن زیاده روی میکنن هر روز ...

حد وسط باش نه بچسب ن کات ولی اگر واقعا همچین کاری کرد خیلی مراقب خودت باش

اصلا نمیدونم چی میخواد این زمانی طلاق میده که مهریم رو ببخشم اگه من میدونستم ادم درستی هستن میبخشید ...

یه آرایشگاه برو جدیدترین مدل در بیار خودتو ، بزار از چشش بیافته خیال کرده اون ریختی بهتره ، بگو بیا سورپرایزت کردم ، تنوع قیافه بده برا شوهرت

همسرش و مادرهمسرت دچار پارانویید هستن متاسفانه باید بری مشاوره اصولی قرص میخورن بهتر میشن بهش بگو بج ...

مامانش برگشته بود گفته بود اره مراقبش باش و چه میدونم این ازش بعید نیست با پسر دیگه باشه توکه از صبح تا شب سرکاری شاید با مرد میخوابه خدایی خودت باشی اعصابت به هم نمیریزه به خدا من به خاطر وجدان خودم هیچی نگفتم و سکوت کردم وگرنه لیاقت خوبی رو ندارن