2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 35 پست

به نظرم هرچه زودتر خودتو از شر اینا نجات بده عمرو جوونیت خیلی با ارزش تر از مهریه ست طلاق توافقی بگیرید خودتو راحت کن چند سال بعد هم عمرو جوونییت رفته هم روان و اعصابت نابود شده آخرشم میخوای برسی به همینجا شاید اون موقع دیگه اون مردک برای طلاق دادن هم اذیتت کنه

حد وسط باش نه بچسب ن کات ولی اگر واقعا همچین کاری کرد خیلی مراقب خودت باش

حیف من مثل اونا نیستم فکر کردن هیچی نمیفهمم ولی اگه من چیزی نگفتم چون زندگیمو دوست دارم و گرنه همه بدی بلدن هربار که میخام مثل خودشون باشم با خودم میگم نه تو مثل اونا نیستی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حیف من مثل اونا نیستم فکر کردن هیچی نمیفهمم ولی اگه من چیزی نگفتم چون زندگیمو دوست دارم و گرنه همه ب ...

احترام زیادی هاری میاره محبت زیادی خواری

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

به نظرم هرچه زودتر خودتو از شر اینا نجات بده عمرو جوونیت خیلی با ارزش تر از مهریه ست طلاق توافقی بگی ...

دیگه دارم کم کم به اون حد میرسم یکم دیگه ادامه پیدا کنه همین کارو میکنم دیگه چقدر باید تحمل کنم

احترام زیادی هاری میاره محبت زیادی خواری

واقعا همین ادمی که زورش میاد یه پول بابت لباس و ارایشگاه من بده میاره واسه یه مهمونی میلیونی خرج میکنه یا مثلا واسه دختر خالش که تازه به دنیا امده هر سری میره اسباب بازی گرون میخره فرقی نمیکنه تولدش باشه یانه

شما هم مث خودش باش . بگو شوهر فللنی انقد پول میده بهش ، فلانی زنشو میبره بهترین پاساژا براش خرید میکنه . این لباسا ک میبینی انقد تومن پولشه بده برم بخرم . یا این ارایشا فلان وسایلو میخاد فلان جا داره بیا بریم بگیریم .

ولی درمورد اینکه توهم داره ک همه دخترا میخوانش هربار گفت تو بخند فقط . خودش میفهمه.

متاسفانه کارا و حرفای مادرش اصلا جالب نیست بجای اینکه پسرشو ب زندگیش پایبند کنه بیشتر داره بینتون جدایی میندازع

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

واقعا همین ادمی که زورش میاد یه پول بابت لباس و ارایشگاه من بده میاره واسه یه مهمونی میلیونی خرج میک ...

اندازه نگه دار ک اندازه نکوست هم جانب دشمنت هم جانب دوست

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

فقط میتونم بگم ازدواج زیر ۲۵ سال و از روی احساس و عجله ای و بدون داشتن دوره زمانی کافی برای شناخت کلا اشتباهه ادم تو سن کم جوگیره درست تصمیم نمیگیره بعدها که سنش بیشتر بشه میفهمه حقیقت چیه و بیشتر میدونه و بهتر میتونه تصمیم بگیره

کلا هم آقایون شدند مثل پراید که همه دارنا اما هیشکی راضی نیست

پس انداز جمع کن به خودت بیشتر برس حتما زن بسازی بودی عادت کرده محلش نزار بیاد سمتت خودشیفته

اون که میگه من درک ندارم و .... به خدا همین دو روز پیش باهاش بحثم شد چون برگشته میگه میخام مهمون دعوت اونم ۲۰نفر به صرف شام و افطاری و توقع داره من اش عدسی اش رشته و حلیم حالا پنیر و سبزی و گوجه خیار و خرما و نون بماند تازه باید دسر ژله سالاد هم درست کنم در کنارش میوه و چایی و کاپوچینو هم باید. باشه همراه با پنکیک منم باهاش بحث کردم و گفتم تو میگی پول ندارم بعد اینجوری میخوای خرج کنی تو این گرونی یه ماشینش رو نمیتونه درست کنه ولی به خاطر یه مهمونی تشریفاتی اصلا هم براش مهم نیست که من عین کوزلت باید کار کنم میگه تو تنبلی

شما هم مث خودش باش . بگو شوهر فللنی انقد پول میده بهش ، فلانی زنشو میبره بهترین پاساژا براش خرید میک ...

واقعا منم باید مثل خودش باشم مثل زن های دیگه بیام میلیونی خرج کنم

اون که میگه من درک ندارم و .... به خدا همین دو روز پیش باهاش بحثم شد چون برگشته میگه میخام مهمون دعو ...

الویتت خودت باش سعی کن فداکاریهاتو همش به روش بیار کمترم برا این مرد زحمت بکش بچه داری؟

الویتت خودت باش سعی کن فداکاریهاتو همش به روش بیار کمترم برا این مرد زحمت بکش بچه داری؟

نه بابا بچه کجا بود میگه بچه میخوام ولی نه پیگیری میکنه نه نزدیکی داریم شاید ۷ماه یا ۵ماه یک بار باشه قبلا ذوقشو داشتم ولی الان نه چون نمیخام یه بچه هم بدبخت کنم