2821
2789
عنوان

کاپوچینو

79 بازدید | 11 پست

سلام بهم نخندین،ولی من همیشه شکلات داغ میخریدم و نسکافه میخوردم،ایندفعه شوهرم سرکاربودمهمون داشتم به بابام گفتم برام نسکافه بخره رفته برام کاپوچینوازاین بسته بندی ها خریده چجوری باید درستش کنم،بدون شیر میخوام بهم بگین

بریز تو ابجوش

به هر حال این اوضاعی است که می بینید و تفسیر لازم ندارد. ماهم میسوزیم و میسازیم. قسمت مان این بوده یا نبوده دیگر اهمیت ندارد. سگ بریند روی قسمت و همه چیز.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پودرو با ابجوش قاطی کن همین

نور بر تاریکی پیروز است✌️🕊.اقایون بیکار خاله زنک که باردار هستید و برای راهنمایی زایمانتون عضو سایت زنونه شدین،انقد به کاربرا درخواست ندین.شما انقدر داغونید که توی دنیای واقعی کسی بهتون محل نمیده،توی مجازی جولان میدین همه جا😏

شکر هم میخواد؟

نه منکه نمیزنم

سلیقه ایه

نور بر تاریکی پیروز است✌️🕊.اقایون بیکار خاله زنک که باردار هستید و برای راهنمایی زایمانتون عضو سایت زنونه شدین،انقد به کاربرا درخواست ندین.شما انقدر داغونید که توی دنیای واقعی کسی بهتون محل نمیده،توی مجازی جولان میدین همه جا😏

خب مثل همون نسکافه درست میشه یانه؟ چون یه بسته کوچیک به بسته خودش وصله براهمین پرسیدم

یکیش برای درست کردن کف هست اون کوچیکه.

بسته بزرگ رو بریز تو فنجون ابجوش بریز بعد پودر بسته کوچیک رو بریز روی ابجوشت

خب مثل همون نسکافه درست میشه یانه؟ چون یه بسته کوچیک به بسته خودش وصله براهمین پرسیدم

اره مث نسکافه

بعدش که هم زدی اون بسته کوچیکه رو بریز روش

به هر حال این اوضاعی است که می بینید و تفسیر لازم ندارد. ماهم میسوزیم و میسازیم. قسمت مان این بوده یا نبوده دیگر اهمیت ندارد. سگ بریند روی قسمت و همه چیز.

2824
2823
2791
2779
2792