2777
2789
عنوان

جنسیت بچه دوم

93 بازدید | 23 پست

سلام خانوما من خداروشکر یه دختر دارم فعلا هم قصد بارداری ندارم ولی میخوام درکل دوتا بچه داشته باشم اگه خدا لطف کنه بده بهم چون دخترشو دارم بیشتر از دوتا بچه هم نمیخوام دلم میخواد دومی پسر بشه از هر دو تا جنسیت داشته باشم

اگه بخوام روزی اقدام کنم باید چیکارکنم منظورم به صورت طبیعیه کسی اینجا تجربه ای داره لطفا کمک کنه

و لطفا نگین که مگه دختر چشه پسر میخوایی هیچ فرقی ندارن مهم سلامتیشونه ولی دلم میخواد از هر دو جنیست داشته باشم اگه بچع اولم پسر میشد الان دنبال دختر بودم بازم هرچی خدا خودش صلاح بدونه راضیم در هر حال میخوام تلاشمو کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم هیچ راه طبیعی ای صد درصد نیس و خیلی تاثیر کمی داره مگه ای وی اف !

تویی که داری این امضا رو میخونی ، خواستم بگم خیلی خوشگلیاااا✨️🤍 بوس به کلت🕊✨️🤍 این کاربری مال یکی دیگه بوده .. خیلی از کاربریام ب لطف ی سری مخبر و گزارش زن پریددددد ولی من بازم تسلیم نمیشممممم یوهاهاهاهاها

اگه راه طبیعی میخوای این احتمال وجود داره ک نشه چون میگی حتما پسر میخوام میگم ممکنه همه ی کارا رو انجام بدی دختر شه .. اگه فقط و فقط پسر میخوای ای وی اف کن

تویی که داری این امضا رو میخونی ، خواستم بگم خیلی خوشگلیاااا✨️🤍 بوس به کلت🕊✨️🤍 این کاربری مال یکی دیگه بوده .. خیلی از کاربریام ب لطف ی سری مخبر و گزارش زن پریددددد ولی من بازم تسلیم نمیشممممم یوهاهاهاهاها

چند درصد تاثیر میزاره از همه نضر بگین مثلا باید مردم رژیم بگیرم یا باید بریم پزشک زنان

تو اینستا سرچ کنی پیج زیاده هم مرد باید بگیره هم زن برای پسرزایی از چندماه قبل اقدام دقیق درصدشو نمیدونم