2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منده

اله بیرقیز واریدی آدی سولمازیدی تورکلری پیسلیریدی بیلسینه ددیم آدین تورکیدی گییددی ددی آدیمی یالاننان گورمیشام 😂

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیروبرای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم

اله بیرقیز واریدی آدی سولمازیدی تورکلری پیسلیریدی بیلسینه ددیم آدین تورکیدی گییددی ددی آدیمی یالان ...

او یادیمدا دییردی منیم بیر طرفیم تورکدو تراختور تاپیکینده چوخ تیراختورچیلارا توهین الدی

یاشاسین اذربایجان ❤️

اونروز یکی اسم کاربریش مارال بود دقیقا مارال ۱۴۰۳ من فکر کردم تورک خوب چیزم نگفتم بهش😑🤦

شبیه اسم تو بوده که

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیروبرای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم

او یادیمدا دییردی منیم بیر طرفیم تورکدو تراختور تاپیکینده چوخ تیراختورچیلارا توهین الدی

هه دا بیلاردان گنه ده واردی😂

هر نه ساواشماخ الدو تگ الین بیلمی

تورکم ایرانیام"/ تنم فدای وطنم/برای رسیدن به آرزوم دعا کن برام