2821
2789
منده دارخیام نهار گویمامیشام حوصلم یوخدو الان عریم گلیب دیجاخ ب نهار هانی

دوستان عر لریزی یولین من تربیت الیم یولیمم اولریزه نیه بوجور سوسول اورگدیبسیزicon

تورکم ایرانیام"/ تنم فدای وطنم/برای رسیدن به آرزوم دعا کن برام

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هش مامانیم اوده دییر گردشلریمه ده من گره ناهار ورم ولی دمیشم دورون اوزوز بی شی جورلین منده ییم

منده 3 قلو قارداشیم وار بیری اوخیلیار هیندی مدرسدن گلیب منی قارق الیجخلر

.یه دختر شیطون و پرتلاشیم ، سعی میکنم چیزیو نخوام ولی اگه خواستم تا بدستش نیارم دست نمیکشم🌱🥰نی نی سایتو دوست دارم با همه کمبود هایی که داره🤗 سعی میکنم در برخورد اول باکسی شخصیت خودمو نشون بدم ولی اگه لایق شخصیتم نبود دربرخورد دوم مثل خودش رفتارمیکنم👩⚕️کاربری قبلا دست 3 دوست بود الان فقط مال منه.

من عر ایستمیرم بیری اولنسین گدیم اوینیم

🤣😂

.یه دختر شیطون و پرتلاشیم ، سعی میکنم چیزیو نخوام ولی اگه خواستم تا بدستش نیارم دست نمیکشم🌱🥰نی نی سایتو دوست دارم با همه کمبود هایی که داره🤗 سعی میکنم در برخورد اول باکسی شخصیت خودمو نشون بدم ولی اگه لایق شخصیتم نبود دربرخورد دوم مثل خودش رفتارمیکنم👩⚕️کاربری قبلا دست 3 دوست بود الان فقط مال منه.

منده 3 قلو قارداشیم وار بیری اوخیلیار هیندی مدرسدن گلیب منی قارق الیجخلر

منیم گردشلریم 3 اوزومنن بویوحدی بیری ده 1 یاش چیچیحدی
منیم گردشلریم یکه دیلر

تورکم ایرانیام"/ تنم فدای وطنم/برای رسیدن به آرزوم دعا کن برام

منیم گردشلریم 3 اوزومنن بویوحدی بیری ده 1 یاش چیچیحدیمنیم گردشلریم یکه دیلر

منکی خیردا 7 یاشلاری وار😂بدبخت اولمیشام🤣

بیدنده بوح واریماا ولی او ازدواج الب