2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینصافا من هرسری گدمیشم یاخجی برخوردالیریبلر فقط بیراز مشهدحرمینده چوخترچتین توتوردیلار سنینده شانس ...

او هش خادملر معمولا دوزلر گورلر طرف رعایت المسی خوش دیلینن تذکر ورلر بو رسما از وحشی گاشمیشدی

یاشاسین اذربایجان ❤️

عروس باید ببوسه شادومادو

منده عررررررررر

لایک نکن .یه دختر شیطون و پرتلاشیم ، سعی میکنم چیزیو نخوام ولی اگه خواستم تا بدستش نیارم دست نمیکشم🌱🥰نی نی سایتو دوست دارم با همه کمبود هایی که داره🤗 سعی میکنم در برخورد اول باکسی شخصیت خودمو نشون بدم ولی اگه لایق شخصیتم نبود دربرخورد دوم مثل خودش رفتار میکنم😁دندان پزشک ایندم 👩⚕️👩⚕️کاربری قبلا دست 3 دوست بود الان فقط مال منه.

کیفین اولسون گت اوزریح آت گوز دیمسن

هش مامانیم اوده دییر گردشلریمه ده من گره ناهار ورم ولی دمیشم دورون اوزوز بی شی جورلین منده ییمicon

تورکم ایرانیام"/ تنم فدای وطنم/برای رسیدن به آرزوم دعا کن برام

او هش خادملر معمولا دوزلر گورلر طرف رعایت المسی خوش دیلینن تذکر ورلر بو رسما از وحشی گاشمیشدی

آهان آیری آدامیمیشدا دییرم آخ اولارین رفتاری یاخجیدی

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیروبرای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم

بابا بوردا ادماین زهری اولور یاری پیمالاری دا گورمورهله من کامپیوترینن گلمیشما

من لب تاپدانام اوقدر قشحدی😂

لایک نکن .یه دختر شیطون و پرتلاشیم ، سعی میکنم چیزیو نخوام ولی اگه خواستم تا بدستش نیارم دست نمیکشم🌱🥰نی نی سایتو دوست دارم با همه کمبود هایی که داره🤗 سعی میکنم در برخورد اول باکسی شخصیت خودمو نشون بدم ولی اگه لایق شخصیتم نبود دربرخورد دوم مثل خودش رفتار میکنم😁دندان پزشک ایندم 👩⚕️👩⚕️کاربری قبلا دست 3 دوست بود الان فقط مال منه.

بابا بوردا ادماین زهری اولور یاری پیمالاری دا گورمورهله من کامپیوترینن گلمیشما

من هش بیرداکی یولداشلاریمینان دا آیری یرده دانیشمیرام فقط بیرداییخ

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیروبرای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم