2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نچه ایلدی عره گدیبسن

من والا یادماگعلعنن🤣😐😐14یاشمدا

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

نچه ایلدی عره گدیبسن

سن ناواخ

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

هارداسان🥹

هارداسان یعنی کجایی؟

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

انالاری گویمور گوزل انالاری هرنمنه یتیریر اوغلوندا اورگدیر وگرنه اوسته ددیم انالاری اولماسا بیزیم کی ...

اخی الان انالارینه هامیسی هله در نسل گدیخجن چوخخ دوزلیبلر بیللری اصلا منیم انام گلینی وار منن اونین اراسیندا فرق قومیاز نه انام نه اتام منه هرنع السالار اونادا الیلار

لایک نکن .یه دختر شیطون و پرتلاشیم ، سعی میکنم چیزیو نخوام ولی اگه خواستم تا بدستش نیارم دست نمیکشم🌱🥰نی نی سایتو دوست دارم با همه کمبود هایی که داره🤗 سعی میکنم در برخورد اول باکسی شخصیت خودمو نشون بدم ولی اگه لایق شخصیتم نبود دربرخورد دوم مثل خودش رفتار میکنم😁دندان پزشک ایندم 👩⚕️👩⚕️کاربری قبلا دست 3 دوست بود الان فقط مال منه.

سلام منده بیر تورک قوزلیم

کشیلریمیزده لاپ یاخجدیلار

منیم بیر دوستون واریدی عری تبریزلی دیردی ارواد بیر جوت جوراب السیدی اقا دا گره بیر شی آِلیدی اوزنه

ترک کشیلر اوزلری ده الماسلار ارواتلارینا هر شی الاللار حتی قزل🤣