2777
2789
سلام منده بیر تورک قوزلیمکشیلریمیزده لاپ یاخجدیلارمنیم بیر دوستون واریدی عری تبریزلی دیردی ارواد بیر ...

تورک کیشیلر چوختر سویلر اروادلارینا الالار

تورکم ایرانیام"/ تنم فدای وطنم/برای رسیدن به آرزوم دعا کن برام

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الدوممممممممممم

والاا😂

.یه دختر شیطون و پرتلاشیم ، سعی میکنم چیزیو نخوام ولی اگه خواستم تا بدستش نیارم دست نمیکشم🌱🥰نی نی سایتو دوست دارم با همه کمبود هایی که داره🤗 سعی میکنم در برخورد اول باکسی شخصیت خودمو نشون بدم ولی اگه لایق شخصیتم نبود دربرخورد دوم مثل خودش رفتار میکنم😁دندان پزشک ایندم 👩⚕️👩⚕️کاربری قبلا دست 3 دوست بود الان فقط مال منه.

ماشالله نه تز

من والا یردع قالمشدم😐🤣

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

من والا یادماگعلعنن🤣😐😐14یاشمدا

وای ددع من قالیخ قالمیشام اوندااا

.یه دختر شیطون و پرتلاشیم ، سعی میکنم چیزیو نخوام ولی اگه خواستم تا بدستش نیارم دست نمیکشم🌱🥰نی نی سایتو دوست دارم با همه کمبود هایی که داره🤗 سعی میکنم در برخورد اول باکسی شخصیت خودمو نشون بدم ولی اگه لایق شخصیتم نبود دربرخورد دوم مثل خودش رفتار میکنم😁دندان پزشک ایندم 👩⚕️👩⚕️کاربری قبلا دست 3 دوست بود الان فقط مال منه.

😅تز گدیبسناوشاغنداوار؟

هع آز قالپ قین آناٱولاما

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

2790
2778
2791
2779
2792