2777
2789
عنوان

تا کی تبعیض

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 37 پست
من سرم پایین و بغض کرده بودم چی میتونستم بگم داشت فقط واقعیتو میکوبوند توی صورتم

واقعیت ؟کدوم واقعیت ؟؟؟؟

واقعیتی که خودشون ساختن و تو ذهن ما زن ها چپوندن ؟واقعیت ساختگی که اسمش و واقعیت گذاشتن و مارو ازش ترسوندن؟؟؟؟

واقعیت تویی، خود تو، دختری که شجاعانه پای تصمیم طلاقش ایستاده

دختری که اگر اراده کنه میتونه جوری اوج بگیره که به گرد پاشم نرسن

میگی دارم شعار میدم ؟ دارم حقیقت ادما و بهت میگم!

مگه کم هستن کسایی که بعد از ی شکست، به بهترین شکل زندگی شونو ساختن؟ ؟

مهم فقط ذهن توعه. اگر این چرت و پرت های اونا و بپذیری، پس تو واقعیت برات اتفاق میوفته

اگر نپذیری و آینده توبسازی، موفقیتت،میشه واقعیت

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

در جامعه ما زن طلاق گرفته تا مدتی نقل محافل و صحبت فامیل و آشناست متاسفانه و نمیشه هم کاریش کرد ...ولی تا میتونی پوست کلفت حرف این و اون باش . بهترین تصمیم در جداییه بابت این جرئت و قاطعیتت همیشه از خودت تشکر میکنی!!!

واقعا با این حرفا دلم اروم گرفت ممنونم ازت🙃🙃

فدات شم، بهت افتخار میکنم که محکمی

اون حرفایی که بهت زدن فقط برای ترسوندنت بود

اونا زندگی زن و فقط توی پایین تنه میبینن چون عقل شون همش تو پایین تن است...

قوی باش، کتاب بخون ، عاقل باش، این اتفاق توی زندگیت افتاد تا تو بشی ی ورژن قوی و ی آینده قوی

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

عزیز دلم این نگاه سنتی و فیک به زنان جامعه هست واقعیت چیز دیگریست اگر زنی قوی و با اراده باشی و بخوای و پیشرفت کنی میتونی همه رو انگشت به دهان کنی باور کن خواسته تحقیرت کنه تا طلاق نخوای ولی اهمیت نداره به اندازه پشیزی و آدم اشتباهو باید از زندگیت حذف کنی اصلا به کفشت نگیر ،دختر برو ایندتو زیبا بچین