2777
2789
عنوان

تا کی تبعیض

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 37 پست
ما زیر بیست و پنج نمیدیم و اگر کسی ازدواج کنه میگیم بچه مچه ازدواج کردن. چطور میتونن فکر کنن توهفده ...

اصلا باخته باشم

چرا چرا باید تو چشمام نگاه کنه این حرفارو بگه جلوی اون نامزد سابقم و بابای بدبختم

چرا باید انقد کوچیکم کنه جرم که نکردم

چرا باید تبعیض جنسیتی انقد باشه که به اون هیچی نگه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا باخته باشمچرا چرا باید تو چشمام نگاه کنه این حرفارو بگه جلوی اون نامزد سابقم و بابای بدبختمچرا ...

چیزی نگفتی شما ؟ توی دادگاه محترمانه حق پاسخگویی داری و اگر رنجیده باشی میتونی از قاضی شکایت کنی به جرم آزار لفظی

چیزی نگفتی شما ؟ توی دادگاه محترمانه حق پاسخگویی داری و اگر رنجیده باشی میتونی از قاضی شکایت کنی به ...

من سرم پایین و بغض کرده بودم چی میتونستم بگم داشت فقط واقعیتو میکوبوند توی صورتم

وااا خیلیا دیدم طلاق گرفتن یا بیوه شدن بعد با بچه کوچک به تنهایی زندگی عالی هم ساختن.

چندتاشون بچه هاشون بزرگ شدن ازدواج کردن.

اگر بخوای خودت رو کم ببینی که از الان باید بری گوشه اتاق پنهان بشی.

اما برای بار دوم اگر خواستی ازدواج کنی سعی کن گول نخوری.

اخه سنی هم نداری.

حتی ممکن هست یه شوهر خیلییییی عالی گیرت بیاد.

این سایت رو نمیدونم خیلی عجیب غریب هستند.

ولی تو واقعیت دیدم کسانی که دوباره ازدواج کردن یک زندگی خیلی عالی با خانواده شوهر خیلی خوب دارن.

بدترین مورد برای شما این حجم از ناامیدی هست.

سعی کن آدمای سمی زندگیت که فقط سعی دارن ناامیدت کنند رو کنار بزاری.

اونی که بچه و برادر و همسر و والدین خودش رو مثل موش تو سوراخ پنهان کرد و جوان های بقیه رو دعوت کرد تا خون بدهند و الان ادعا میکنه به عزادار بودن. اشک تمساح میریزه. تو اگه عزاداری اول خودت و خانوادت از تمام شغل های دولتی استعفا بده. امیدوارم داغ ببینین همون طور که بقیه خانواده هارو داغدار کردین ولی خودتون و عزیزانتون تو سوراخ قایم شدین.داغ ببینین مثل مادر ملینای 3ساله. میگن آزادی ولی مرتضی صادقی در آلمان به قتل رسید چون پرچم اینارو نزد.

اینجا ایرانه بدم میاد ازشون خدا جواب قلب مچاله ی منو بده

عزیزم مغز شون همينقدر محدود و کوچیکه

تو یجوری میتونی پیشرفت کنی که برات سر و دست میشکنن

هیچ اهمیتی نده به چنین حرفای مزخرفی

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

الهی بگردم

متاسفانه دادگاهای اینجا همین شکلیه دیگه فقط دنبال اینن که از طلاق جلوگیری کنن خبر ندارن تو زندگی طرف چخبره

من قبلا خانوم بالاتر از گل بهش نگین یه وقت خانوم بدش میادی بودم😌💅🏻 بعد از اومدنم به اینجا تبدیل شدم به امشو میرم محلشاااان 😎🔪⚰️الا بذکر الله تطمئن القلوب ،،آگاه باشید دلها با یاد خدا آرام میگیرد🤍. در اوج ناامیدی ها بسی امید است🦋✨

اصلا باخته باشمچرا چرا باید تو چشمام نگاه کنه این حرفارو بگه جلوی اون نامزد سابقم و بابای بدبختمچرا ...

اینا رو کی گفت؟ هر خری بوده قدر عقل ناقص خودش حرف زده. کلا وجودش فدای یک روز آینده ی شاد تو.

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.