2777
2789
خب از عفونتم میتونه باشه.مردا راهای خیانتو خوب بلدن اگ حس میکنی بوش مث بوی بدن خودته شک نکن

چه تجربه ای داری تو باز

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشیدا واقعا برام سئوال شدهمن عقد نکردم( در شرفم یه جورایی نامزدم)واقعا بعد رابطه خجالت نمیکشید یا ...

منم خجالتی ام ولی کم کم عادت میکنی اما خب مث بقیه ادما نیسی خجالت بده واقعن

باشورت نایلونی کنار پاش گندیده وخیس شده

مثل شورت گیاهی زنونه ها ووووااای دیوانه کننده بودن شلوارشونم بود یه مدت یه بار بعد سرویس خودتو خشک نمیکردی بعدش انگا ری ده بودی توشلوارت😷🤧🤢

ای بابا خب چه ربطی داره که همه صددرصد خائن باشنمنم والا خیانت دیدم ولی ب بقیه چ

چرا گارد میگیرین من اشتباه متوجه شدم بعدم صحیح کردم ای بابا دست از سر ادم برنمیدارید.مردا همه ی گوهن

چرا گارد میگیرین من اشتباه متوجه شدم بعدم صحیح کردم ای بابا دست از سر ادم برنمیدارید.مردا همه ی گوهن

مردای اطرافت البته

بای

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️