2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

224 بازدید | 32 پست

اصلا امشب خوابم نمیبره از بیقراری همش دارم تاپیک میزنم پرنده مو فروختم ولی خیلی پشیمونم شبی فروختم دیگه دقیقا یک ساعت بعد از اینکه رفت شروع کردم به گریه کردن پشیمونممم به مرده زنگ زدم گوشیش خاموش بود خواهشاً برام دعا کنید برگرده پیشم و پسش بده بهم خیلی پشیمونم دارم عکساشم نگاه میکنم گریه میکنم

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

دیشب اومده بود پیش من خوابیده بود 🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا کمکت کنه پرونده چی

پرنده

وای من عروس دارم جونمه به این فکر میکنم بره من چیکار کنم چجوری دلت اومد

اشتباه کردم خیلی پشیمونم.

من قبلا یه ملنگو داشتم مرد خیلی گریه کردم بعد بابام برام گرینچیک خرید همش اینو با ملنگوی قبلیم مقایسه میکردم دوست داشتم ملنگو باشه با یه ملنگو گرینچیکمو معامله زدم دقیقا یک ساعت بعد اینکه رفت فقط شروع کردم گریه کردن تا همین الان. اصلا خواب نمیرم. فقط خدا خدا میکنم پس بیاره تش

اشتباه کردم خیلی پشیمونم. من قبلا یه ملنگو داشتم مرد خیلی گریه کردم بعد بابام برام گرینچیک خرید ه ...

ایشالا که جواب بده درست میشه اذیت نکن خودتو وابستگی بده منم وابسته پرندمم

🦋💙

چرا فروختی خب

.

من قبلا یه ملنگو داشتم مرد خیلی گریه کردم بعد بابام برام گرینچیک خرید همش اینو با ملنگوی قبلیم مقایسه میکردم دوست داشتم ملنگو باشه با یه ملنگو گرینچیکمو معامله زدم دقیقا یک ساعت بعد اینکه رفت فقط شروع کردم گریه کردن تا همین الان. اصلا خواب نمیرم. فقط خدا خدا میکنم پس بیاره تش خیلی پشیمونم. همش دارم گریه میکنم دقیقا یک ساعت بعدش اومدم زنگ بزنم هر جا بود شبی برم بیارمش. ولی خب خاموش بود