2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 32 پست
عزیزم حتما برش گردون اونم الان احساس غریبی داره 🥲

زنگ زدم به اونی بردتش خاموش بود فقط اون جوابمو بده صد در صد میارمش خودم دارم دق میکنم از بس گریه کردم چشمام پف کرده

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
.من قبلا یه ملنگو داشتم مرد خیلی گریه کردم بعد بابام برام گرینچیک خرید همش اینو با ملنگوی قبلیم مقای ...

ایشالا بر میگردونه 🥲

اگه امضامو میخونید واس آرامشم یه صلوات بفرستید❤️🤲🏼✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ایشالا که جواب بده درست میشه اذیت نکن خودتو وابستگی بده منم وابسته پرندمم

خیلی میترسم کلا جوابمو نده برام نیارتش دارم دق میکنم.

ایشالا بر میگردونه 🥲

میترسم برش نگردونه جوابمو نده همش دارم گریه میکنم این چه غلطی بود من کردم.

بنظرم تا فردا صبر کن دوباره زنگ بزن گریه کن جواب داد شاید دلش سوخت آوردش دیگه بجز این چاره ایی نیست

من سره ملنگوش چند تومن سر دادم حاضرم بیاد ملنگوی خودشو بگیره اصلا پول منو نده ولی طوطی منو بیاره برام.

میترسم برش نگردونه جوابمو نده همش دارم گریه میکنم این چه غلطی بود من کردم.

میدونم خیلی حس بدی داره وابستگی به حیوون خونگی خیلی زیاده 🥲 ایشالا جواب میده

اگه امضامو میخونید واس آرامشم یه صلوات بفرستید❤️🤲🏼✨

میدونم خیلی حس بدی داره وابستگی به حیوون خونگی خیلی زیاده 🥲 ایشالا جواب میده

ممنونم خواهشاً دعا کنید فردا بیارتش 🥹🫠

من سره ملنگوش چند تومن سر دادم حاضرم بیاد ملنگوی خودشو بگیره اصلا پول منو نده ولی طوطی منو بیاره برا ...

بازم تا فردا صبر کن دختر فردا بهش بگو بنظرم قبول کنه گریه نکن

🦋💙

بازم تا فردا صبر کن دختر فردا بهش بگو بنظرم قبول کنه گریه نکن

نمیدونم واقعا چرا یهو همچین حرکتی زدم. الان اتاقم شده کلیه یک احزان اون بنده خدا طوطی ملنگو هم یه گوشه کز کرده ناراحته دلش صاحب قبلیشو میخواد

منم یه گوشه ناراحتم دلم طوطی خودمو میخواد.

نمیدونم واقعا چرا یهو همچین حرکتی زدم. الان اتاقم شده کلیه یک احزان اون بنده خدا طوطی ملنگو هم یه گ ...

الهی اون بچه ام بدتر از توعه چی بگم والا منم یه وقتایی از این کارا زیاد میکنم دور از جونت مثل سگ پشیمون میشم

🦋💙

الهی اون بچه ام بدتر از توعه چی بگم والا منم یه وقتایی از این کارا زیاد میکنم دور از جونت مثل سگ پشی ...

پرنده ی بی زبون کز کرده هیچی هم نخورد هیچی هیچی فقط کز کرده یه گوشه ناراحته.

من واقعا خریت کردم اصلا در عرض یک ساعت تصمیم گرفتم و عمل کردم خیلی پشیمونم خیلی خیلی. اینقدر دلم برای پسته ی خودم تنگ شده اونم که موبایلش خاموشه بیشتر دارم از استرس میمیرم

دور از جون شاید شارژش تموم شده یا جاییه صبح روشن کنه

یه پدر و پسر. بودن وقتی اومد برای معامله چون ملنگو تقریبا قیمتش دو برابر گرینچیکه. و کلا ملنگوشون سخنگو هم هست یه شماره کارت داد بقیه شو بزنم به حساب خانومش. منم زنگ زدم گفتم شوهرم براش بزنه به پسرش گفت زنگ بزن ببین واریز شده یا نه من گوشیم شارژ نداره نمیدونم شاید هنوز نزده تو شارژ