2777
2789

از کدوم شهر داری میای عزیزم

ولی جاهایی که میتونم معرفی کنم برج سعیدیه مرکز خرید میلاد

خیابان پاستور مرکز خرید دلتا کنارش مانتو فروشی ای تک هست

میرزاده عشقی راسپینا

قیمت مناسب تر خیابان بوعلی مغازه های مختلف داره چند تا مرکز خرید باز همون اطراف هست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دور میدان فلسطین که فروشگاه رفاه هم اون جا ست مانتو ماه سبز سر نبش سمت پزشکی قانونی خیلی کارای شیکی داره.

❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️ما پیر ترین بیست و چند ساله های دنیاییم.........

از کدوم شهر داری میای عزیزم ولی جاهایی که میتونم معرفی کنم برج سعیدیه مرکز خرید میلاد خیابان پاستور ...

از کنگاور میخوام دخترمو دکتر ببرم همدان گفتم لباس عیدمم بگیرم مانتو زیاد شلوغ نمیخام ولی شیک باشه زیاااد😁همدان زیاد جایی بلد نیستم خیابان بوعلی یسری رفتم زیاد مانتو فروشی نیس مثل اینکه

ملنتوهاش ساده ان یا سنگ دوزی

ساده ان سنگ دوزی شده نیستن ولی خیلی دوختشون تمیز و عالیه...این شعبه ی دومشه...شعبه ی اولش هم تو خیابان بوعلی زیر پاساژ چهل ستونه...چند تا پله می خوره میره پایین...اونم خیلی لباس و مانتو داره.

❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️ما پیر ترین بیست و چند ساله های دنیاییم.........

کجاس دقیق

خیابان میرزاده عشقی...رو به روی رکنی...سر نبش یه کوچه هست...از سمت میدان جهاد دست راسته...از سمت پایین که بیای سمت چپه.

از کنگاور میخوام دخترمو دکتر ببرم همدان گفتم لباس عیدمم بگیرم مانتو زیاد شلوغ نمیخام ولی شیک باشه زی ...

به سلامتی عزیزم خوش اومدی

پس سبک ساده دوست داری همون اول برو برج سعیدیه و مرکز خرید میلاد

خیابان پاستور و پاساژ دلتا طبقه بالاش پالتایری هم خوبه یع مغازه اس بیرون پاساژ مانتو فروشی ای تک

اینا در کل خوبن ایشالله به شادی

اگه اینستاگرام داری پیجشون رو بزنی میاره...هم برجیس...هم ماه سبز مدل مانتو ها رو گذاشتن می تونی سبکشون رو ببینی.