2821
2789

از کدوم شهر داری میای عزیزم

ولی جاهایی که میتونم معرفی کنم برج سعیدیه مرکز خرید میلاد

خیابان پاستور مرکز خرید دلتا کنارش مانتو فروشی ای تک هست

میرزاده عشقی راسپینا

قیمت مناسب تر خیابان بوعلی مغازه های مختلف داره چند تا مرکز خرید باز همون اطراف هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور میدان فلسطین که فروشگاه رفاه هم اون جا ست مانتو ماه سبز سر نبش سمت پزشکی قانونی خیلی کارای شیکی داره.

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادر شدن زیبا ترین شادی دنیاست،و تو نمی دانی من برای داشتنت چه قدر به اشک هایم لبخند زدم...💗تیکر تولد ۲ سالگی دوقلوهام💗

برجیس هم یه سر بزن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادر شدن زیبا ترین شادی دنیاست،و تو نمی دانی من برای داشتنت چه قدر به اشک هایم لبخند زدم...💗تیکر تولد ۲ سالگی دوقلوهام💗

از کدوم شهر داری میای عزیزم ولی جاهایی که میتونم معرفی کنم برج سعیدیه مرکز خرید میلاد خیابان پاستور ...

از کنگاور میخوام دخترمو دکتر ببرم همدان گفتم لباس عیدمم بگیرم مانتو زیاد شلوغ نمیخام ولی شیک باشه زیاااد😁همدان زیاد جایی بلد نیستم خیابان بوعلی یسری رفتم زیاد مانتو فروشی نیس مثل اینکه

ملنتوهاش ساده ان یا سنگ دوزی

ساده ان سنگ دوزی شده نیستن ولی خیلی دوختشون تمیز و عالیه...این شعبه ی دومشه...شعبه ی اولش هم تو خیابان بوعلی زیر پاساژ چهل ستونه...چند تا پله می خوره میره پایین...اونم خیلی لباس و مانتو داره.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کجاس دقیق

خیابان میرزاده عشقی...رو به روی رکنی...سر نبش یه کوچه هست...از سمت میدان جهاد دست راسته...از سمت پایین که بیای سمت چپه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از کنگاور میخوام دخترمو دکتر ببرم همدان گفتم لباس عیدمم بگیرم مانتو زیاد شلوغ نمیخام ولی شیک باشه زی ...

به سلامتی عزیزم خوش اومدی

پس سبک ساده دوست داری همون اول برو برج سعیدیه و مرکز خرید میلاد

خیابان پاستور و پاساژ دلتا طبقه بالاش پالتایری هم خوبه یع مغازه اس بیرون پاساژ مانتو فروشی ای تک

اینا در کل خوبن ایشالله به شادی

اگه اینستاگرام داری پیجشون رو بزنی میاره...هم برجیس...هم ماه سبز مدل مانتو ها رو گذاشتن می تونی سبکشون رو ببینی.

1
5
10
15
20
25
30
35
40