2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه طرف از دنیا بریده باشه چی💔اگه راهی نباشههه

کار حرامه

بریدن یعنی چی؟

یعنی خدا وجود نداره

بمون زندگیت را بساز

از من بدتر نبودی از کور ترین و سیاه ترین نقطه زندگیم رسیدم ب جایی ک تو خواب نمیدیدم

باور کن خدا هست امید داشته باش

کار حرامهبریدن یعنی چی؟یعنی خدا وجود ندارهبمون زندگیت را بسازاز من بدتر نبودی از کور ترین و سیاه تری ...

باور دارم، میدونم خدا وجود داره.... ولی.... حالم دیگه خوب نیست نمیتونم خوب شم

باور دارم، میدونم خدا وجود داره.... ولی.... حالم دیگه خوب نیست نمیتونم خوب شم

چرا مشکلت چیه؟

ببین هر روز وقتی پا میشی از خواب قدر فرصت نفس کشیدنی ک خدا بهت داده بدون

نا امیدی هم خودش گناه کبیره چجوری خدا را قبول داری ک اینقد از درگاهش نا امیدی

چرا مشکلت چیه؟ ببین هر روز وقتی پا میشی از خواب قدر فرصت نفس کشیدنی ک خدا بهت داده بدون نا امیدی هم ...

برای حاجت روا شدنتون صلوات فرستادم.

شما هم برای سلامتی و ظهور امام زمان ویژه دعا کنین و از مردم بخواین دعا کنن که دعای دسته جمعی در حق امام مستجابه.
اهل بیت خیلی کریم و مهربان هستن و احدی از در خانه اهل بیت محروم و نا امید برنمیگرده.
امام مهدی (عج) در نامه ای به شیخ مفید فرمودند:
"ما هرگز در سرپرستی و رسیدگی به امور شما کوتاهی نمیکنیم و یاد شما را از خاطر نمیبریم، و اگر عنایات و توجهات ما نبود، مصائب و حوادث زندگی، شما را در بر می گرفت و دشمنان، شما را از بین می بردند".
امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويد.
امام امير المؤمنينعليه السلام به رُمَيْله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم.
مشارق الانوار، ص 452؛ مكيالالمكارم، ج 1، ص 163.
امام صادق علیه السّلام فرمود:
به خدا سوگند من نسبت به شما از خود شما مهربانترم.
بحار الانوار، ج47، ص 78.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.