2777
2789
عنوان

یه بدبخت

90 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها امشب حالم خییییلی خرابه دلم میخواد بمیرم هیچ وقت تو این زندگی دلم خوش نبود انقدر بدبختم که نه خواهری دارم نه دوست صمیمی که باهاش درد دل کنم با مادرمم نمی توانم چون خیلی غصه میخوره اذیت میشه اومدم اینجا درد کنم تا یکم سبک شم چون دارم میترکم کاش از روز ازل متولد نمیشدم

من یه تاپیک دیگه ام دارم که مال چند سال پیشه گفتم که زشتم و خواستگار ندارم و خیلیا دلمو شکستن

تا پارسال اردیبهشت یه خواستگار برام اومد که ای کاش هیچ وقت نمی آمد هیچ وقت بهش جواب بله دادم متاسفانه تو مدت آشنایی خیلی خوب خیلی قشنگ نقش بازی میکرد می گفت خوشگلی به دل می شینی فلانی و بسانی الان ۴ ماهی میشه اومدیم خونه خودمون همش ازم ایراد میگیره میگه خیلی لاغری دماغت بزرگه صورتت لک داره ، صورتت اندازه یه بند انگشته مجبورم کرد برم دکتر تغذیه برم دکتر پوست ، اخلاقش خییییلی تنده سریع جوش میاره به خاطر یه چیزای الکی و بیخودی غر میزنه تحقیرم می کنه با همه ی اینا کنار اومدم تا امشب قرار بود مادرشو برسونین بعدش بریم خونه یکی از فامیلای من بخاطر اینکه صورتم جوش زده بود گفتم یه مدت آرایش نکنم که خوب شم باورتون میشه تا در خونه یه اون فامیل شوند رفتیم برگشت نگاه م کرد گفت آرایش نکردی مثل یه عجوزه ای خجالت می کشم نمی خواد بریم و برگشتیم خونه الانم دارم با گریه تایپ می کنم تورو خدا برام دعا کنید بمیرم

سبز ماندن در ویرانه ها ریشه میخواهد💚🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم مث تو ام عزیزم.

چون زشتم خیلی شدید تنهام همیشه تنها بودم .

بعد امروز تو خیابون بودم یه پسره داد زد گفت دختر زشتا ماسک میزننا. من ماسک زده بودم

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

میگه دوست دارم ولی آخه این چه دوست داشتنیه انقدر با بقیه خوبه و خوش و بش داره قشنگ نقش بازی می کنه که من بگمم کسی باور نمی کنه اینجوریه کاش همین یه خواستگارم نداشتم

روزی صد بار به خدا میگم گوه خوردم غلط کردم نخواستم من فقط دوست داشتم مثل بقیه عشق رو تجربه کنم

سبز ماندن در ویرانه ها ریشه میخواهد💚🌱