2777
2789
عنوان

مهاجرت یا نه

96 بازدید | 16 پست

به نظرتون چنین مهاجرتی به درد میخوره؟

فرض کنین رشته ای که درس خوندین جزو رشته های پزشکی و علوم پایه نباشه

ارشد دولتی هم داشته باشین ولی خب دکتری اونجا کلا قبولیش سحته مخصوصا با بورسیه

از طرف خانواده هم ساپورت نشین اصلا

به نظرتون اینطوری بدرد میخوره؟ مثلا بخوای بری دوره های کارورزی پرستاری تو المان اینا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدم همسایه رفته آقا و خانم پرستار بودن خانم اینجاس منتظره کارای همسرش درست بشه میگه اونجا خیلی کار میکنن و هنوز ازمون نهایی رو نداده هر دو هم اینجا شاغل دولتی بودن

در کل نمیدونم ولی من به شخصه مهاجرت رو دوس ندارم لذت خیلی چیزا رو باید واسه همیشه قبول کرد که دیگه حسرت میشه اونجا فقط مالی اوکی تری اونم در ازای سخت کار کردن

اگه بتونم میرم حتماحتی اوسبیلدونگ

همون خب منم منظورم اوس بیلدینگ هست

ولی پرستاری رو فقط میشه رفت اونم میترسم سخت باشه یا بهم بگن مریض بشور و این بحثا

خودم اینجا درس خوندم شاغلم ارشد دولتی گرفتم نه ازاد الکی ولی خب خیلی مشکلات دارم توی زندگیم

ازدواجم هم درست نمیشه ادمایی که میان طرز فکرشون رو دوست ندارم

بهترین کاره هر چقد اینجا بمونی عقب گرد هسمیتونی بری وبعد اونجا بعد چند وقت بری همون رشته خودت مقطع د ...

مثلا برم پرستاری ارزش داره؟ چون میترسم کارش سخت باشه بگن ببخشید نجاست مریض بشور

مثلا برم پرستاری ارزش داره؟ چون میترسم کارش سخت باشه بگن ببخشید نجاست مریض بشور

اره و اونجا وارد بشی هزارتا راه هس ک تغییر رشته بدی و بری از دانشگاه مستقیم مکاتبه کنی و ازونجا پوزیشن دکترا بگیری

فقط تمام مدارک دانشگاه و سابقه کارات ببر

اره و اونجا وارد بشی هزارتا راه هس ک تغییر رشته بدی و بری از دانشگاه مستقیم مکاتبه کنی و ازونجا پوزی ...

حوصله دکتری زیاد ندارم رشته ام سخته

کسی هم اهمیت نمیده

برای زن فقط زیبایی و خانومی مهمه و پول