بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بد دل بودن خیلی متفاوتهاینکه دلش بخواد همسرش کنارش باشه چیز خیلی غیرعادی نیستاینکه پشتیبان همسرش باش ...
اینم ی رگه بددل بودنه
مگه زن اسیره مرده
شاید دلش بخاد در سال چن شب رو خونه ی پدرش یا خاهرش بخابه
مرد باید بگه ن؟
هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️
تصور کن همسر شما هم بگه یه شبه دیگه بره ور دل مادرش شما هم تنها خونه بمونی شاید شما خوشحال نشيیعنی ب ...
من اصلا ناراحت نمیشم بره چ اشکالی داره
در سال دو س بار رفتن رو من بد نمیدونم اسیر من نیس ک هرشب هرشب با من باشه
بعدش بددلی درجاتی داره از ضعیف هس تا زیادش
هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️
مامانشونو ک خیییلی دوس دارن ولی اره ب زنشونم خیلی چسبیدن غیرتی هم هستن و بدون زنشون نمیخوابن خیلی هم مواظبشونن،🤣🤣🤣🥷
abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....
تو ک هیچیییییییی تو اصن حرف نزنامین چسب ۱ ۲ ۳ رو رو از رو برده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
،🤣🤣🤣🤣🤣 الان میگه بیا شب و با هم سحر کنیم جیییییغ کشیدم،🤣
abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....
واااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣امین از همین تریبون اعلاااام میکنم داداششششش بابااااا واز بیاااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...
بگو ملک ب کنار بدبخت ما فکر سلامت خودتیم،🤣🤣