2777
2789
عنوان

مرد مشهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 37 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بد دل بودن خیلی متفاوتهاینکه دلش بخواد همسرش کنارش باشه چیز خیلی غیرعادی نیستاینکه پشتیبان همسرش باش ...

اینم ی رگه بددل بودنه

مگه زن اسیره مرده

شاید دلش بخاد در سال چن شب رو خونه ی پدرش یا خاهرش بخابه

مرد باید بگه ن؟

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

اینم ی رگه بددل بودنه مگه زن اسیره مردهشاید دلش بخاد در سال چن شب رو خونه ی پدرش یا خاهرش بخابهمرد ب ...

تصور کن همسر شما هم بگه یه شبه دیگه بره ور دل مادرش

شما هم تنها خونه بمونی

شاید شما خوشحال نشي

یعنی بد دلی

بد دل بودن خیلی متفاوته دیدم که میگم طرف توهمات عجیب میزنه حس میمنه بهش داره خیانت میشه و ...

تصور کن همسر شما هم بگه یه شبه دیگه بره ور دل مادرش شما هم تنها خونه بمونی شاید شما خوشحال نشيیعنی ب ...

من اصلا ناراحت نمیشم بره چ اشکالی داره

در سال دو س بار رفتن رو من بد نمیدونم اسیر من نیس ک هرشب هرشب با من باشه

بعدش بددلی درجاتی داره از ضعیف هس تا زیادش

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

نه بیشتر مامانشونو دوس دارن😁@ملکه455_

مامانشونو ک خیییلی دوس دارن ولی اره ب زنشونم خیلی چسبیدن غیرتی هم هستن و بدون زنشون نمیخوابن خیلی هم مواظبشونن،🤣🤣🤣🥷

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

مامانشونو ک خیییلی دوس دارن ولی اره ب زنشونم خیلی چسبیدن غیرتی هم هستن و بدون زنشون نمیخوابن خیلی هم ...

تو ک هیچیییییییی تو اصن حرف نزن

امین چسب ۱ ۲ ۳ رو رو از رو برده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
تو ک هیچیییییییی تو اصن حرف نزنامین چسب ۱ ۲ ۳ رو رو از رو برده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

،🤣🤣🤣🤣🤣 الان میگه بیا شب و با هم سحر کنیم جیییییغ کشیدم،🤣

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

،🤣🤣🤣🤣🤣 الان میگه بیا شب و با هم سحر کنیم جیییییغ کشیدم،🤣

واااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣امین از همین تریبون اعلاااام میکنم داداششششش بابااااا واز بیاااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣امین از همین تریبون اعلاااام میکنم داداششششش بابااااا واز بیاااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...

بگو ملک ب کنار بدبخت ما فکر سلامت خودتیم،🤣🤣

بگو ملک ب کنار بدبخت ما فکر سلامت خودتیم،🤣🤣

وااالااااااااااا همینووو بگوووو دهنت سرویس🤣🤣🤣🤣🤣نسوزونیش یوقت صلوات🤣🤣🤣🤣🤣

وااالااااااااااا همینووو بگوووو دهنت سرویس🤣🤣🤣🤣🤣نسوزونیش یوقت صلوات🤣🤣🤣🤣🤣

آی بسوزه من ی نفسی بکشم ،🤣🤣🤣