2777
2789
عنوان

حالم بده

72 بازدید | 17 پست

شوهرم سرش تو گوشی بود امروز ظهر تو صفحه چت واتساپ بود که طرف کلی استیکر فرستاده بود همین که من وارد اتاق شدم از صفحه چت رفت بیرون ،من بروش آوردم همون لحظه برگشت گفت صفحه چت چیه من تو چیزی نبودم کلا گردن نمیگیره تازه طلبکار بود دارو فریاد که اره داری بهم تهمت میزنی من فقط موندم یه آدم چقدر میتونه بی شعور باشه چیکار کنم این عوضی سابقه خیانت هم داره ؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب درک می خواد گردن بگیره می خواد نگیره تو پشتیبانیتو جمع کن مهریه ایما خبر نیست حواست باشه

من که نمیخوام طلاق بگیرم بچه دارم وابستگی شدید بمن پدرش داره ؛ خیرسرش باهمه چی کنار اومدم حتی از کار بیکار شده تو این شرایط بازم موندم ولی این خیلی وقیح هنوزم داره خیانت میکنه ؛الان منی که شرایط طلاق ندارم بخاطر پسرم خودم با دیدن آین پنهانکاری دروغش دارم میسوزم چیکار کنم ؛وقتی تو این زندگی هستم

من که نمیخوام طلاق بگیرم بچه دارم وابستگی شدید بمن پدرش داره ؛ خیرسرش باهمه چی کنار اومدم حتی از کار ...

درسته نمی خوای طلاق بگیری ولی وقتی پشتیبانی داشته باشی زور داری مجبورش میکنی به حرفت گوش کنه

درسته نمی خوای طلاق بگیری ولی وقتی پشتیبانی داشته باشی زور داری مجبورش میکنی به حرفت گوش کنه

کاش همینی که شما میگفتین بود ؛خیلی ببخشید من از این موجود دروغگو؛صدای ضبط شده دارم با اون خانم حرومزاده ای که بود ؛صداشون ضبط کردم تو ماشین با هم بودن ولی بازم گردن نگرفت رو رفتاراش هم تاثیر نذاشت عوضیتر شد البته این موضوع برای دو سال پیش

کاش همینی که شما میگفتین بود ؛خیلی ببخشید من از این موجود دروغگو؛صدای ضبط شده دارم با اون خانم حرومز ...

ماشینو بگو بزنه به نامت ی جوری خرش کن اصلا دنبال ثابت کردن نباش وقتی بهت ثابت شده مجبوری زندگی کنی حداقل خونه ماشینو پا اینکاراش نریزه

ماشینو بگو بزنه به نامت ی جوری خرش کن اصلا دنبال ثابت کردن نباش وقتی بهت ثابت شده مجبوری زندگی کنی ح ...

انقدری خودخواه مغروره که دم به تله نمیده حواسش هست اصلا از این مردا نیست که بخاد باج بده چقدر من بدبختم خیانتش ۴سال فهمیدم اونم با زن متاهل که بچه هم داره ؛ادرس شماره تلفن اون عوضی هم دارم ولی کاری نمیتونم بکنم چون این آقا گردن نمیگیره هیچی همیشه داره توجیه میکنه توپ میاندازه تو زمین من

انقدری خودخواه مغروره که دم به تله نمیده حواسش هست اصلا از این مردا نیست که بخاد باج بده چقدر من بدب ...

دوربین کار بزار

بعد چند نسخه نگهدار

خواست قبول که هیچ نخواست برو بزار کف دست شوهر زنه یا تهدید کن میری میگی

دوربین کار بزار بعد چند نسخه نگهدار خواست قبول که هیچ نخواست برو بزار کف دست شوهر زنه یا تهدید کن می ...

دوربین کجا کار بزارم اصلا خونه نمیاره طرفو میگم زرنگتر از این حرفهاست با ماشین بیرون میرن