2777
2789
عنوان

نمیدونم چمه

252 بازدید | 38 پست

تاپیکای قبلمو ببینین کم از دست خانواده شوهرم و خود شوهرم نکشیدم و کلی ازارم دادن باعث غصه و ناراحتیم شدن

الان چن روز خواهر شوهرم زایمان کرده مادرشوهرم پیششه و من پدر شوهرم چون تنهاس غذا میپزم براش و هرشب میبرم خونشون ک طبقه پایینن و چون روزه س حتی خونه مامانمم نمیرم و میمونم خونه م ک غذا داشته باشه

حالا قبل بود دق میکردم ک مگه من کلفتشونم نگهبانم ک بره بمونه و من تو خونه زندانی باشم ولی الان عین خیالمم نیست حالم خوبه میگم مادرشه دست تنهاس میگم روزه س تنهاس ثواب داره نمیدونم چمه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ینی به درجه انسانیت و عاقلی نائل شدی

یا

به درجه عجز و ناتوانی رسیدی و مجبوری چون کاری از دستت برنمیاد

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

چقدر منی،

من توام؟

من که افسردگی داشتم و این یجور سرپوش روی ناراحتی هام

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
ساده ست. ادم خوبی هستی

اخه قبلا حرص میخوردم خودخوری میکردم ک چرا من باید بمونم خونه و غذا بپزم انگار این من نیستم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
ماه رمضون آدما فاز معنوی میگیرن تقصیر تو نیس

چن ماهه اینجوری شدم خودمو دیگ انگار نمیشناسم

اخه قبلا حرص میخوردم خودخوری میکردم ک چرا من باید بمونم خونه و غذا بپزم انگار این من نیستم

ذاتت کلا خوبه وشاید تاثیرات ماه رمضونه.

کاش رو منم تاثیر بذاره بددهن نباشم دیگه

ینی به درجه انسانیت و عاقلی نائل شدییابه درجه عجز و ناتوانی رسیدی و مجبوری چون کاری از دستت برنمیاد

فک کنم دومی خیلی به من نزدیکه شاید جون میدونم مجبورم شرایطو قبول کردم ومغزم دیگ واکنش نشون نمیده

چه بهتر مشکلت اینه که مشکلی نداری؟

مشکلم اینه چرا دیگ حرص نمیخورم چرا خودخوری نمی کنم چرا با همسرم سر رفتن ب خونه مامانم دعوا نمیگیرم چرا دیگه ب محدودیتام واکنشنشون نمیدم

چقدر منی، من توام؟ من که افسردگی داشتم و این یجور سرپوش روی ناراحتی هام

چون خودمو حیلی خوب میشناسم تو اگه عین من باشی خیلیییی مظلومی خیلی ناحقیا و ظلما بهت شده و تو خیلییی جاها از حقت گذشتی و سکوت کردی ک فقط ارامش داشته باشی

چون خودمو حیلی خوب میشناسم تو اگه عین من باشی خیلیییی مظلومی خیلی ناحقیا و ظلما بهت شده و تو خیلییی ...

دقیقا... ولی می دوتی اشتباه بود... الان چندماهه تحت درمانم ، تازه دارم می فهمم

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....