2777
2789
عنوان

با قد 173

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 58 پست
مجردی و اوایل ازدواج ۵۴-۶ بودم بعد از بارداری هام پله پله چااااق شدم ۸۰🗿

من نزدیک 50هستم ی اندام ظریف دخترونه هی میگن چاق بشی خیلی خشگل تر میشی و فلان کشتن منو

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
نه حرص نخور جون قدت بلنده مشخص نیست بعد عید فرو باشگاه یا اگه سرت خلوته همین الان شروع کن،، یا روزه ...

روزه بگیرم لاغر میشم ؟ بعدش چی بخورم افطار و سحر

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزه بگیرم لاغر میشم ؟ بعدش چی بخورم افطار و سحر

همون غذاهای عادی رو بخور ولی کمتر بخور یا اگر توانایی داری چیزای رژیمی بخور اما فک کنم کنکوری هستی یوقت اذیت نشی

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
عزیزم یه جوری میگی ۱۶۵ عالیه که انگار قد ایشون دست خودشه و میتونه انتخاب کنه..به هر حال حرف درستی نب ...

۱ اضافه اومده. منظورم ۶۵ کیلو بود.

واضحه که اشتباه تایپیه

حتی اگه کسی متوجه نشه فکر میکنه قدش رو اشتباه متوجه شدم که گفتم عالیه. کجا بد گفتم؟

چند نفر دقیقا گفتن چقدر بلندی و ظریف نمیشی اونا درست بودن یا چی؟

واقعا خسته شدم هرجا چیزی مینویسم یکی که منظور دو کلمه رو نمیگیره؛ احساس میکنه ملاک درستیه و باید یه ایرادی بگیره! متاسفانه کاربریا رو یادم نمیمونه ببینم فقط شمایید یا چند نفر. ولی لحن آشناس. اگه مشکل خاصی دارید بفرمایید وگرنه اگه حافظه شما بهتره منو یادتون باشه دیگه ریپلای نکنید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بگو

گفتم دیگه..

۲۱ کشمش ناشتا بخور.. برا کاهش وزن و دفع سموم بدن خیلی خوبه..

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔