2777
2789
عنوان

چقد حالم‌گرفته شد 😑

780 بازدید | 53 پست

من یه سری فنجون و ظروف زینتی دارم ؛ گذاشتم تو ویترین کابینتام ؛ خیلی دوستشون دارم .

شوهرم گفت چرا از اینا استفاده نمیکنی ؟

گفتم اینا خیلی گرونه و اینکه حیفه استفاده بشه خراب میشه میکشنه .

گفت تا کی میخوای نگه داری ؟

گفتمتا آخر عمرم .

یکم غرغر کرد و گفت تو تا هستی باید استفاده کنی از وسایل حیف نیست همه چیو آک نگه میداری ؟ الان استفاده نکنی کی میخواد استفاده کنه ؟

فکر کردی اگرخدایی نکرده نباشی من اینا رو نگه میدارم ؛ همشونو میشکونم . فنجون چیه آخه فدا سرت بشکنه بازممیخریم !

یه جوری با حس حرف زد ذوق کردم اشکم در اومد 😑 اومدم یکم خودمو لوس کنم گفتمخب اشکال نداره نبودمم بده زن بعدیت 😑

نه گذاشت نه برداشت گفت خب خانم شاید اون اینا رو دوست نداشته باشه بعد همه رو میریزه دور 😐😐😐😐😐😐

ینی من اینو جر ندم ولش نمیکنم 😐

زیر بارمنمیره حرف بدی زده 😐😐😐

آخه مرد یکم به خودت بیا 😑

تو به خودت بیا

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفش منطقی بوده ولی حق داری ناراحت شی پس با همون فنجونا بزن تو سرش

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

هیچ وقت مردا بعضی چیزا رو درک نکردن و نمیکنن وقتی ظرفی انتیک ودکور دکورشم استفاده هستش همون که نگاه میکنی لذت می بری.بعدشم بعضی روزای خاص میتونی استفاده کنی مثل سالگرد ازدواج و....