2777
2789
عنوان

طلااااا☺️

107 بازدید | 13 پست

سلام

من میرم سرکار تصمیم گرفتم هرماه که حقوق گرفتم یه مقدارش بدم طلا مثلا ۱۳؛۱۴ ملیونشو ریز ریز بگیرم جمع کنم میشه بنظرتون؟ آخه پول واقعا نمیشه جمع کرد طلا پس اندازه

حالا موندم طلای بدون عجرت بگیرم یا با عجرت؟ کدوم سودش بیشتره میتونم بعدها بیشتر بفروشمش؟ خوانواده میگن بدون عجرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی دوماه دوماه ۳۰ تومن ببری و طلای کهنه یا بدون اجرت ساخت بخری و یا میتونی سکه گرمی بخری البته با فاکتور و از طلافروشی که بعدا از خودت بخره ..کد روی بسته رو استعلام بگیر به هولوگرام و اینام دقت کن و ضمنا فاکتور بگیر و اینکه تو سکه گرمیها برند ماربر معتبر ترینه ..کلا پس انداز طلا عالیهه ..هر وقت هم انقدری شد که حدود ۱۰ گرم یا ۵ گرم طلا بشه میتونی بدی و طلای بی اجرت قابل پوشیدن برداری ...کلا طلا برای پس انداز عالیه ..البته بی اجرتش

شک نکن که طلا خوبه.ولی برای بلند مدت سود میده.

بدون اجرت بخر

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

اگر هدفت سرمایهگذاری و جمعکردن پول است:

👉 طلای بدون اجرت / آبشده / دستدوم

(بهترین بازده، کمترین ضرر)

اگر هدفت استفاده زینتی هم هست:

👉 طلای کماجرت

(نه مثل نو گرونه، نه مثل آبشده بیطرح)

نکته مهم برای خرید ماهانه

- هر ماه ۱۳–۱۴ میلیون را میتوانی تبدیل به گرمهای کوچک طلای بدون اجرت کنی.

- اگر آبشده میگیری، حتماً از جای معتبر با فاکتور رسمی بگیر.

- اگر دستدوم میگیری، عیار و وزن دقیق را چک کن.

بعد شکسته باشه بعدها میتونم یکم بیشتر از خریدش بفروشم؟

اره طلا شکسته خیلی خوبه

دخترخالم چندساله همین کارو میکنه وچندماه پیش فروخت بعضی از وسایل جهیزیه شو خریذ

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.