2777
2789

نه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بخدا چرت گفته

تمام دانشگاه ها تحت نظر وزارت علوم هستن و معتبرن

فقط از لحاظ امکانات و سطح علمی باهم تفاوت دارن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دوستان برا من تو ریز نمراتم زده فاقد شرایط فارغالتحصیل(چون هنوز واسم تک ماده نزدن و نمره فارسیمو وارد نکردن)

ولی معدل کل دیپلم و معدل کتبی نهایی رو بهم گفتن

تو سایت مشکلی ایجاد نمیشه ؟؟

بد استرس دارم سرشش

☆هرچی خدا برامون بخواد قشنگــه!

دوستان برا من تو ریز نمراتم زده فاقد شرایط فارغالتحصیل(چون هنوز واسم تک ماده نزدن و نمره فارسیمو وار ...

مدرسه ما هم چیزی نگفته واسه معدل و ریز نمراتتت

بخدا چرت گفتهتمام دانشگاه ها تحت نظر وزارت علوم هستن و معتبرنفقط از لحاظ امکانات و سطح علمی باهم تفا ...

اره چون رو این علت حساب کرده بودم روش اینو بهم گف کلا بهم ریختم

میگف با سوابق اگه پیام نور یا غیر انتفاعی 😂

اره چون رو این علت حساب کرده بودم روش اینو بهم گف کلا بهم ریختممیگف با سوابق اگه پیام نور یا غیر انت ...

آزاد فقط پزشکی و پیرا نیاز به آزمون داره

مابقی رشته هاش بدون کنکور پذیرش داره

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

وای بخدا موندمچیکار کنم معدل کل و کتبی نهایی بهم دادن ولی فارسیمو ک شهریور امتحان دادم و هنوز نزدن ن ...

برا ما همش امروز و فردا میکنن ولی هیچی ب هیچی

مدرسه ما هم چیزی نگفته واسه معدل و ریز نمراتتت

وای بخدا موندم

چیکار کنم معدل کل و کتبی نهایی بهم دادن

ولی فارسیمو ک شهریور امتحان دادم و هنوز نزدن نمرشو

☆هرچی خدا برامون بخواد قشنگــه!