2777
2789
عنوان

دوست پسرم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هربار دعوا میشه بجای اینکه من قهر کنم اون قهر میکنه میخواد من برم منت کشی انقد غرور الکی داره گفتم ا ...

این رفتارهاش و قهرهاش و مشکوک بودن هاش رو بگذار کنار هم ... بعدا تصمیم بگیر می خواهی با همچین کسی زندگی کنی یا نه؟

یه نفر از صبح تا شب با من خوب بشه شبی یک بار بزنه توی گوش من برای خراب کردن زندگی من کافیه. بعضی بدی ها رو نمی شه به خوبی طرف بخشید.

ولی بعضی کم و کاستی ها رو می شه. هیچ عجله نکن. تماس هم نگیر. بگذار ببین چه رفتاری می کنه. کجای کاره؟ تا اینجای کار که گند زده.

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

قبل ازدواج با یکی بودم ادعای پیغمبری داشت میگفت آی من به دختر نگاه نمیکنم تو تنها دختری هستی که باهاش حرف میزنم و از این گ.وهخوری های ناشتا زیاد میکرد گذشت من یه بار از رو کنجکاوی گفتم برم فالووینگاشو چک کنم دیدم به به پیجش حموم زنونه اس 😂 بعد هیچی بهش نگفتم که گارد نگیره تا شک من به یقین تبدیل بشه بعد چند وقت دیدم پیج یه دختره همش میاد تو پیشنهاد های اینستام دختره هم از این خرابا بود که شماره اینا هم گذاشته بود زدم رو پیجش دیدم پارتنرم هم اینو فالو داره 😐😂😂 خودمو گول زدم گفتم حتما دستش خورده آنفالو میکنه دو ماه گذشت دیدم انفالو نکرد که نکرد بهش گفتم قضیه چیه اول گفت دستم خورده بعد گفت اصن خوب کردم فالو کردم بعد گفت پیج من دست چند نفره به جز من رفیقام هم رو اکانتم هستن گفتم شات بده ببینم کیا رو پیجت هستن نداد و زرتی وسط بحث رفت دختره رو انفالو کرد . بازم با قسم آیه هاش موندم یه سری دیدم یه دختره تو فالووینگاش هست همدیگه رو دو طرفه فالو دارن دختره مامان پارتنرم رو هم فالو کرده بود 😂😂😂 تمام پست های دختره رو هم فول لایک کرده بود از اونجا بود که تصمیم گرفتم دکمه ی صی.کتیرشو با اطمینان خاطر بیشتر بفشارم شما هم دکمه ی این داداشمون رو بزن بره

با نهایت احترام و معذرت دکمه ش بزن تمام🙌

خودمم دیگه دارم به همین فکر میکنم چیز زیادی ازش نخواستم خودشم قبلا این درخواست داشته من با نهایت احترام به حرفش گوش کردم اولین بار بود همچین درخواستی داشتم ازش

این رفتارهاش و قهرهاش و مشکوک بودن هاش رو بگذار کنار هم ... بعدا تصمیم بگیر می خواهی با همچین کسی زن ...

همین طوره عزیز منم به حرفتون گوش میدم و بیخیال میشم باهاش کاری ندارم ببینم چیکار میکنه

قبل ازدواج با یکی بودم ادعای پیغمبری داشت میگفت آی من به دختر نگاه نمیکنم تو تنها دختری هستی که باها ...

خوب کاری کردین که حذفش کردین مرتیکه عوضی لیاقتت رو نداشت منم فک کنم باید همین کار شمارو بکنم