2777
2789
عنوان

دوست پسرم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 44 پست
از دختره وایب خوبی نگرفتم پارتنرت فک نمیکنم بد باشه زیاد حساسش نکنن دیگه همین جا خوبه

دختره خیلی اوضاعش خرابه دوست پسرم خیلی پسر خوبیه خیلی با منم با احترام و محبتش زیاده فقط نمیدونم چرا اینطوری کرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دختره خیلی اوضاعش خرابه دوست پسرم خیلی پسر خوبیه خیلی با منم با احترام و محبتش زیاده فقط نمیدونم چرا ...

زنگار بزن آروم باهاش صحبت کن بگو من به تو اعتماد دارم دوستت دارم ولی اون دختر نه ... دوست ندارم بهت نزدیک بشه

حس میکنم از سادگی ارامی من سواستفاده میکنه اوایل رابطه چیزی نگفتم همه دخترارو انفالو کرد جواب میداد ...

خرش زمانی از پل میگذره که همسرش باشی...

حتی اونجا هم میتونی پل رو آتیش بزنی و خره بیفته...

پس هیچوقت فکر نکن دیره...آدم خائن بدرد هیچی نمیخوره...آرامش روان مهم ترین و اصلی ترین درجه زندگیه

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

خرش زمانی از پل میگذره که همسرش باشی...حتی اونجا هم میتونی پل رو آتیش بزنی و خره بیفته...پس هیچوقت ف ...

اره راست میگی جهت اشنایی حرف میزدیم ما هنوزم دیر نیست حذفش کنم ناراحت اینم خانواده ها در جریانن کاش کسی نمیدونست راحت تر حذفش میکردم

زنگار بزن آروم باهاش صحبت کن بگو من به تو اعتماد دارم دوستت دارم ولی اون دختر نه ... دوست ندارم بهت ...

زنگ زدم جواب نداد بهشم گفتم چرا داد بیداد میکنی من گفتم انفالوش کن خوشم نمیاد میگفت بهم شک داری تو اخه من اون دختره خراب میخوام چیکار قبل توهم پیشم کار میکرد چیزی بود اون موقع انجام میدادم نه الان

زنگ زدم جواب نداد بهشم گفتم چرا داد بیداد میکنی من گفتم انفالوش کن خوشم نمیاد میگفت بهم شک داری تو ا ...

سختش نکن اگه دوستش داری پیامک بده عادی حرف بزنید پسرا تا یه جا صبر میکنن اگه انسان باشن

اره راست میگی جهت اشنایی حرف میزدیم ما هنوزم دیر نیست حذفش کنم ناراحت اینم خانواده ها در جریانن کاش ...

خانواده بهترین و امن ترینن دوست قشنگم...

نگران اینکه خانوادت میدونن نباش

اینکه کل ایل و فامیل و همه اطرافیان بدونن و اونجا بخاطر خیانت جدا بشی و تموم فکرت درگیر این باشه که من چی کم داشتم این شد یا اینکه الان همه فکر میکنن من مشکلی داشتم که شوهرم رفت سمت کسی دیگه خیلی بدتره...چون خانوم ها تو مقوله خیانت این تفکرات رو دارن

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

سختش نکن اگه دوستش داری پیامک بده عادی حرف بزنید پسرا تا یه جا صبر میکنن اگه انسان باشن

هربار دعوا میشه بجای اینکه من قهر کنم اون قهر میکنه میخواد من برم منت کشی انقد غرور الکی داره گفتم اینبار محلش ندم ببینم اصلا چقدر دوسم داره میاد دنبالم

هربار دعوا میشه بجای اینکه من قهر کنم اون قهر میکنه میخواد من برم منت کشی انقد غرور الکی داره گفتم ا ...

نمیدونم چی به چیه ... ولی دنیا دو روزه این روزا فهمیدم معلوم نیس فردا کی زنده باشه کی نه ... ارزش نداره اونم برا یه دختر خراب